Vetélkedő

2023.01.10. 11:29

Romantikus és rendmániás - meglepő titkok derültek ki Gáspár Laciról +videó

A balassagyarmati származású énekes hosszú kihagyás után ismét visszatért a TV2 képernyőjére. Gáspár Laci 6 éves fiával, Noellel szerepelt a csatorna Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorában, ahol családi titkokat árultak el.

Nool

Gáspár Laci néhány kulisszatitkot is megoszt majd családi életükről

Forrás: TV2

A hétfő esti adásban megannyi izgalmas titkot tudhattunk meg apa és fia kapcsolatáról és a családi életükről. Laci rajong kisfiáért, akiben imádott feleségét Nikolettet látja. 

– Amikor vártuk Noelt, megvoltunk róla győződve, hogy kislány lesz, Csengének neveztük volna el. Végül a Noel név mellett döntöttünk, melynek jelentése: Isten születése. Nagyon nagy szíve van, nem irigy, nem féltékeny, rengeteg szeretet van benne. Ha ránézek Noelre, nem csak magamat látom benne, hanem az édesanyját is – mesélte meghatódva az énekes.

A családivetélkedőből az is kiderült, Laci rendkívül romantikus típus, és akkor a legboldogabb, ha randevúzni mehet feleségével. 

– Niki mellett jött ki belőlem a romantika –mondta csillogó szemekkel. 

Megdöbbentő, eddig nem ismert titkok is kiderültek az énekesről: egy alkalommal alsónadrágban pattant be autójába, hogy kiérjen feleségéhez a vonatállomásra, egyébiránt rendmániás, a legrosszabb szokása pedig az, hogy hangosan hallgatja a tévét. És bár Laci az egyik kereskedelmi csatorna tehetségkutatójának mentoraként gyakran csattan fel, és ad hangot véleményének, otthon, családja körében egyáltalán nem szokott kiabálni.

Nézd vissza a teljes adást!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!