Pedig az életben

2023.01.11. 18:06

Premier: több mint húsz év után új dallal robbant be Győzike + videó

Több mint húsz év után ismét együtt dolgozik Gáspár Győző, Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka. A Romantic együttes tagjai egy vadonatúj dallal készültek rajongóiknak. S, mint ahogy a szám címe is sugallja: az életben, soha nincs véletlen!

Nagy Orsolya

Ismét együtt a Romantic

Forrás: Romantic

Az 1999 áprilisában alakult Romantic együttes Vágyom rád című dala az előző évtized egyik legnagyobb slágere volt, amelynek szövegét a retro bulikon a legtöbben valószínűleg máig kívülről dúdolják. Ahogy arról beszámoltunk: a formáció hosszú kihagyás után most újabb zenét készített. A klip szerdán debütált  a legnagyobb videómegosztó portálon Pedig az életben címmel.

Gáspár Győző portálunk érdeklődésére elmondta, hogy még tavaly szeptemberben kezdték meg a közös munkát, 2023-ra pedig elkészült a vadonatúj lemez.

– Bízom benne, hogy mindenki kedvelni fogja majd a dalainkat és sikeresek leszünk. Már idén sok-sok koncert vár ránk, amelynek nagyon örülünk – közölte az előadó.

Kérdésünkre elárulta, hogy Zsuzsival és Katinkával az elmúlt években is tartották a kapcsolatot, megmaradt a jó, baráti viszony.

Gáspár Győző hozzátette: a családja tagjai is örömmel fogadták a hírt, hogy újra összeáll a Romantic és új dalokon dolgoznak. 

– Ugyanazok maradtunk, mint régen, ugyanakkor 24 évvel ezelőtt azért még más volt a zenei hangzás. Most biztosan hozunk új dolgokat, mind hangszerelés, mind látványelemekben is. Zeneileg pedig a modern korhoz igazodunk, követjük a trendet – emelte ki Gáspár Győző, aki reméli, hogy az új dal sorai is éppúgy a fülekbe másznak majd, mint a régi számaik.

A Romantic tagjai a Mokkában is meséltek arról, milyen volt újra a közös munka:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!