Hazatalálsz

2023.01.25. 09:59

Pindroch Csaba és Kocsis Pál hazatalált a TV2 új sorozatában (videó)

Hétfő este láthatták a nézők a TV2 új napi sorozatát, mely a Hazatalálsz címet kapta. A klasszikus, történetalapú produkció nagyon erős szereplőgárdával csalogatja a képernyők elé a nézőket, köztük két salgótarjáni színművésszel, Pindroch Csabával és Kocsis Pállal a főszerepben.

P. K.

Pindroch Csaba

Forrás: Nool

Fotó: Hegedűs Márk

Mint arról már korábban beszámoltunk: a sorozat története egy kitalált kistelepülésen, Farkasligeten játszódik, mely száz kilométerre fekszik Budapesttől. A községben tizenötezer ember él, akik megannyi érdekes és vicces szituációba kerülnek a mindennapjaik során. A Hazatalálsz első epizódja hétfő este startolt a TV2-n, melyből már az elején kirajzolódott, hogy a gyengébb érzelmi szálakból, a titkos kacsintásokból, de az ármánykodásból sem lesz hiány Farkasligeten.

A salgótarjáni születésű Jászai Mari-díjas színész, Kocsis Pál szerepe szerint egy igazi becsületes ember, aki rettentő szabálykövető. Hogy is ne lenne, hiszen ő alakítja Ernőt, Farkasliget rendőrfőnökét. A csatorna videós interjújában egy kis kulisszatitkot is elárult a forgatásról a színész.

Mint mondta: az általa megformált karakter végigjárta a rendőri ranglétra minden fokát. – Ernő élete eseménytelen, szakmailag stabil és nyugodt, talán picit túl kényelmes is. Személyesen ismerek rendőröket, ők ugyanolyan hétköznapi emberek, mint bárki más, s a történet épp a munka mögötti oldalba is bepillantást nyújt. Emellett a rendőrök köré épül sztereotípiákat is igyekszik megdönteni – emelte ki a művész. 

Hozzátette: izgalmas, hogy párhuzamosan forognak a múlt és a jelen szálai a sorozatban. A színész szerint jól kitalált sztorikat írtak a rendezők, minden résszel újabb és újabb izgalmak tárulnak fel.

Az alpolgármester, Zsigmond bőrébe a szintén salgótarjáni születésű színművész, Pindroch Csaba bújt bele. A TV2-nek adott interjújában a művész elmondta: tisztán és szépen hagyta a rendezőgárda játszani a színészeket, a munka gördülékeny volt és nem fárasztó. 

Hozzátette: tíz napot forgatott, így vállalta a szerepet a negyedik gyermeke születése miatt, minden percét nagyon élvezte. – Bár kissé csapodár és zsivány az alpolgármester szerepe, mégsem  akartam, hogy a politikusok összességében hűtlen színben tűnjenek fel. Zsigmond életében akadt félrelépés, de azt bevallotta. Nagyon jó, hogy a szereplők küzdelmeit láthatjuk megelevenedni, s nem az önzőséget. A sorozatgyártás szintet lépett – emelte ki a színész. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!