Műsor

2022.11.20. 08:07

Farkasliget alpolgármestereként szórakoztat Pindroch Csaba a TV2 új sorozatában +videó

Hamarosan egy vadonatúj napi sorozat indul a TV2-n, Hazatalálsz címmel. A produkcióban Pindroch Csaba salgótarjáni színművész is szerepet kapott, alpolgármesterként tűnik majd fel a képernyőn.

Nool

A TV2 a napokban tette közzé új sorozatának, a Hazatálsznak egy előzetes videóját, melyben több érdekesség is napvilágot látott a készülő műsorról. 

Illés Gabriella producer a videóban elmondta: a sorozat története egy kitalált kistelepülésen, Farkasligeten játszódik, mely száz kilométerre fekszik Budapesttől. A községben tizenötezer ember él, akik megannyi érdekes és vicces szituációba kerülnek a mindennapjaik során. Hozzátette: a gyengébb érzelmi szálakból, a titkos kacsintásokból, de az ármánykodásból sem lesz hiány Farkasligeten, ahol egy versenyautó-pálya is kulcsfontosságú szerepet kap majd.

Ábel Anita a csatorna kérdésére elárulta, hogy ő alakítja Nyakas Zsigmondné Szilvia karakterét, aki a helyi iskola igazgató-helyettese és az alpolgármester felesége is. A színésznő elárulta, hogy Szilvia szerepe humorral átszőtt, ugyanakkor rendkívül bizonytalan a házasságát illetően.  

Az alpolgármester, Zsigmond bőrébe pedig a salgótarjáni születésű színművész, Pindroch Csaba bújik bele. A színész kiemelte: Ábel Anitával ámbár már régi az ismeretségük, de a munkát illetően most dolgoznak először együtt egy produkcióban. 

Hozzátette: a forgatásokon a színészek mindig közeli kapcsolatba kerülnek egymással, hiszen a jelenetek közötti szünetekben igazán mély beszélgetések történnek. – Szeretek humorizálni, ezért lettem színész! Egy jó poénért minden odaadnék, az emberek szórakoztatása pedig már gyerekkorom óta örömmel tölt el – hangsúlyozta a színművész, akinek alpolgármesteri irodája garantáltan nem lesz poénoktól mentes. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!