Celebmustra

2022.12.04. 20:00

Dráma, premier és gondoskodás - ez történt a nógrádi celebekkel a héten

Ismét összegyűjtöttük, mi történt a héten a nógrádi celebekkel.

Nool

Szorcsik Viki

Forrás: Instagram/Szorcsik Viki

Némileg javult az állapota Szorcsik Viki édesanyjának

Ahogy arról korábban beszámoltunk, mentő vitte kórházba pénteken Szorcsik Viki édesanyját, miután agyvérzést kapott. A színésznő édesanyja azóta sokkal jobban van.

Nem kötne fogadást a játékosokra Gáspár Evelin és párja

A labdarúgó világbajnokság elejét még követte Gáspár Evelin, mostanában azonban nem sok ideje van, ugyanis jelenleg a TV2-nél tevékenykedik. Portálunk megkeresésére elmondta, hogy a szerkesztőségben sokat beszélnek erről és vannak, akik fogadnak is. Evelinnek egyébként kedvenc csapata nincs, és korábban megnézte a mérkőzéseket. Párja azonban rendszeresen követi a bajnokságot, viszont fogadni ő sem szokott

Szorcsik Viki drámai pillanatai: elhunyt öccsére emlékezteti őt Schobert Norbi

Norbi mind kinézetében, mind személyiségében emlékezteti a salgótarjáni származású színésznőt az öccsére, akit elveszített.

Megható dallal jelentkezett Radics Gigi

Az endrefalvai származású énekesnő a közösségi oldalán tette közé a napokban az Együtt című új dalának videoklipjét. Radics Gigi mellett a dalban Horváth Joci is énekel. 

Gáspár Zsoltiék főztek Demcsák Zsuzsa gyerekeire

A showman annyira jóban van műsorvezetőtársával, hogy az Ázsia Expressz forgatása alatt többször is beszéltek, és még a gyerekeiről, Tamaráról is Benedekről gondoskodott.

– Természetesen gondoskodtunk róluk. A feleségem főzött nekik, amit becsomagoltunk, és mivel volt dolgom Budapesten, elhoztam nekik. Ismernek, nagyon kedvesek voltak és örültek neki – mesélte a Borsnak Zsolti, aki szinte már nagybácsiként tekint Zsuzsa gyerekeire.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!