Élmények

2022.10.28. 21:41

Bakancslistás álma vált valóra Gáspár Beának Ázsiában

Az Ázsia Expressz forgatása közben egy régóta dédelgetett álma valósult meg Gáspár Beának.

Nool

Gáspár Bea régi vágya teljesült Ázsiában

Forrás: Facebook/Gáspár Győző

Ki gondolta volna, hogy egy közös evés mekkora boldogságot tud okozni Gáspár Beának. Na persze a helyszín és a körülmények is fontosak ehhez. Gáspár Bea és Gáspár Győző a TV2 Ázsia Expressz című műsorában menetel a fődíjért, mindeközben pedig különlegesebbnél különlegesebb élményeket is gyűjtenek.

A napokban például régi bakancslistás vágya teljesült Gáspár Beának azzal, hogy  egy török családnál evett. A showman felesége ugyanis elárulta, hogy őt beszippantották a török sorozatok, mert mindegyikben azt látja, hogy kedvesek, aranyosak és „odaadják az utolsót is”. Kíváncsi volt tehát, hogy milyenek lehetnek valójában a török emberek, s ezt most ezt lehetősége volt megtapasztalni. 

Vendéglátóik Bea asszony várakozásait is felülmúlták, mert mindamellett, hogy végtelenül kedvesen fogadták őket, még finom ételekkel is kínálták elhalmozták Gáspárékat. A főzőtudásáról is híres asszony megígérte, hogy a következő szakácskönyvében is felhasználja majd a török konyhán tapasztalat ízvilág különlegességeit:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!