Celebmustra

2022.06.05. 21:54

A születésnapi köszöntéstől a ballagásig - ez történt a héten a Nógrád megyei celebekkel

Nógrád megye hírességei ezen a héten is megosztották életük egy-egy pillanatát követőikkel.

Nool

Forrás: Instagram | Gáspár Laci

Gáspár Evelin sokkoló vallomása: durván zaklatták az iskolában

Gáspár Bea elmesélte, hogy míg kisebbik lánya Virág megúszta az iskolai zaklatást, addig Evelinnek jócskán kijutott belőle.

Evelin harmadikos vagy negyedikes volt, amikor elindult a show. Amikor a ‘Ki szereti, ki szereti…’ játékot játszották, és azt kérdezték – szó szerint idézem -, hogy ”Ki szereti, ki szereti a büdös, néger cigányokat?„, akkor Evelin megrökönyödve állt, és azt mondta: „Nem zavar titeket, hogy én az vagyok?!” Erre azt válaszolták, hogy nem rá gondoltak„ – mesélte Beaasszony a LifeTV Bréking című műsorában, aki az eset után azonnal felkereste az igazgatót.

Ázsiából köszöntötte születésnapján az édesapját Gáspár Győző

Gáspár Győző édesapja a napokban ünnepelte 69. születésnapját, amelynek alkalmából fia különleges engedély révén tudta őt felköszönteni az Ázsia Expressz forgatásáról. 

Gáspár Laci megmutatta kisfiát

Az énekes legkisebb fiáról, Noelről osztott meg egy cuki fotót a közösségi oldalán. A kisfiú már nagyot nőtt, most édesapjával egy óvodai ballagáson álltak össze a fotó kedvéért. 

“Kicsi ovisom… ❤️” - írta a fotóhoz Gáspár Laci. 

Házi tésztából készül a tökéletes lasagne Gáspár Bea konyhájában

A nógrádmegyeri háziasszony a Mindmegette konyhájában elárulta, volt idő, amikor kezdő háziasszonyként tasakos alapporból készítette a bolognai szószt, ez azonban már mind a múlté. Mutatjuk, hogy készül a lasagne házi tésztával és eredeti bolognai szósszal, ahogy a Gáspár család szereti. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!