Város VS Vidék

2022.05.16. 17:02

Kvízműsor vezetőjeként tér vissza a tévéképernyőkre Gáspár Zsolti (videó)

Megkezdődtek a TV2 vadiúj kvízműsorának, a Város VS Vidéknek a forgatásai, ahol Till Attila és Gáspár Zsolt életükben először vezetnek majd együtt műsort. Tilla egy jó hangulatú videóval jelentkezett be az egyik forgatási szünetben.

Nool

Forrás: Facebook/Till Attila hivatalos oldala

A TV2 február végén jelentette be, hogy idén új szórakoztató műsorokat is bevesz a repertoárjába, így többek között hamarosan a képernyőkre kerül a Város VS Vidék című műsor is, amelyben mindig egy-egy vidéki és városi, három főből álló csapat versenyezhet majd egymással. Feladataik között kvízjáték, ügyességi és gyorsasági feladat is szerepel majd, amelyek minden esetben az ellenfél hétköznapjaival, szokásaival, életmódjával kapcsolatosak.

Korábban beszámoltunk róla, hogy a szórakoztató vetélkedő házigazdái Till Attila és a nógrádmegyeri Gáspár Zsolti lesznek. A forgatások mostanra már el is kezdődtek, a napokban pedig az egyik műsorvezető, Till Attila közzé is tett erről a Facebook-oldalán egy videót. Az alig egy perces bejelentkezésből sejteni lehet, hogy Gáspár Zsolti várhatóan ezúttal is hozni fogja a tőle megszokott vidám figurát, így a műsor jó hangulata már előre borítékolva van. Nem csak a műsor új, hanem maga a műsorvezetői felállás is, hiszen ez lesz az első alkalom, hogy Tilla és Zsolti együtt vezetnek egy műsort.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!