Exatlon Hungary All Star

2022.02.07. 23:24

Kiderült mi állt Adu Laci rosszulléteinek hátterében

Bár úgy tűnik, hogy rosszulléteinek végleg búcsút inthetett és hétfői futamát is remekül teljesítette, a Nógrád megyéből származó Aduászt továbbra is foglalkoztatják rosszullétei. Korábbi szédülési rohamainak okát kamerák előtt árulta el.

Nool

Forrás: TV2

Legutóbb végre jó hírről tudtunk hírportálunkon beszámolni az Exatlon Hungary All Star drégelypalánki származású versenyzőjéről, hosszú kihagyás után ugyanis a múlt hét pénteki játéknapon visszatérhetett a pályára a szédüléseiből felépülő Adu Laci.

A műsor hétfő esti adásában egy eddig szokatlan szerepben láthatták őt viszont a nézők, ezúttal ugyanis fodrász- és borbélytehetségét is megcsillogtatta. Laci egy rögtönzött fodrászszalont hozott létre a Kihívók főhadiszállásán lévő medence partján, társai pedig vakon bíztak tehetségében...

Az Exatlon műsorvezetője, Monoki Lehel a játékot megelőzően több játékost is kifaggatott arról, hogy hogyan érzik magukat. Adu Laci elmondta, nagyon örül annak, hogy visszakerülhetett a játékba, ami úgy érzi most kezdődött el számára igazán. Mostanra úgy érzi, hogy igazi baráti kör alakult ki csapatában, és azt is reméli, hogy a korábbi szédülése már tényleg csak a múlté.

A hétfői játéknapon ismét a villabéli lét volt a játék tétje. Aduász három futamot teljesített a Bajnokok ellen. Első futamában Jósa Dannyvel csapott össze.

Második futamában Kempf Zozóval mérkőzött meg:

Harmadik csatáját Virág Andrással vívta:

Laci tehát első két futamában hibátlanul teljesített, harmadik futamában azonban egy hajszállal jobbnak bizonyult ellenfele. Aduász és csapattársai azonban szárnyalnak, remekül helyt álltak futamaik során, így megnyerték a játékot, ami egyben azt is jelentette, hogy a Kihívók továbbra is a villában maradhatnak.

Adu Laciban túlteng az energia visszatérése óta, örömében pedig túl is pörgött egy kicsit és csipkelődve ugratta társait a győzelem után. 

Aduászt futamai szünetében egyébként a másik műsorvezető, Nagy Réka ellenfeleiről faggatta.  Adu elmondta, hogy nagyon erősnek érzi a mezőnyt az All Star évadban, a versenyeken pedig családja szeretete segíti őt. Erős ellenfelei kifejezetten motiválóan hatnak rá, két célszemélyét pedig meg is nevezte:

Miközben a kékek átbeszélték a nap eseményeit a Villajáték estéjén, Adu Laci elárulta társainak, hogy rájött arra, hogy mi okozhatta eddigi szédüléses betegségét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!