Exatlon Hungary All Star

2022.02.05. 08:51

Hosszú kihagyás után visszatért a pályára a szédüléseiből felépülő Adu Laci

Az Exatlon Hungary All Star évadának péntek esti adásában visszatérhetett a pályára a Nógrád megyei származású versenyző, Adu László, aki január 20-án kezdte meg játékát és már rögtön az első napon komoly rosszullétek kezdték őt gyötörni...

Nool

Forrás: TV2

Ahogy arról már többször is beszámoltunk korábban, Adu Lacit megannyiszor komoly szédülési rohamok gyötörték a TV2 idei műsorának futamai során. Az orvosok láttak reményt arra, hogy felépül, így egyelőre nem kellett feladnia a játékot, de átmeneti pihenőt javasoltak neki. A pihenőidő most viszont letelt, Aduász újra bizonyíthat az Exatlon pályáján.

Adu Lacit is csak a padon láthattuk eddig, most viszont majd a versenypályán is láthatjuk a Medál játékban

– hangzott el a február 4-i adásban, majd a műsorvezető, Monoki Lehel kifaggatta a Kihívók csapatának versenyzőjét arról, hogy hogyan érzi magát. Laci elmondta, hogy nagyon örül, hogy visszatérhet a pályára, úgy érzi sok mindent be kell hoznia, társai magasra tették a mércét. Kíváncsian várta, hogy hogy tud majd teljesíteni, hisz úgy érezte, hogy kicsattan az energiától és reméli, hogy szédülése már a múlté.

Hosszú kihagyás után tehát ismét pályára állt a pénteki műsorban a Kihívók játékosa. Adu Laci a hatalmas tétért vívott Medál játékban tette próbára magát. Futama közben mindenki kíváncsian figyelte a mozdulatait, bízva abban, hogy szédülése valóban a múlté már. Aduász végül remek idővel teljesítette a pályát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!