Exatlon All Star Hungary

2022.02.08. 22:41

Döbbenet: Adu Laci teljesen elveszítette a kontrollt teste fölött

Nem sokáig élvezhette a játékot a drégelypalánki játékos. Adu Lacira ismét erős szédülési roham tört rá második futama közben az Exatlon Hungary All Star évadának keddi játéknapján.

Nool

Forrás: TV2

Előny játékot játszottak az Exatlon Hungary All Star versenyzői a keddi játéknapon. A futamokat megelőzően a műsorvezető, Monoki Lehel faggatta ki a nógrádi versenyzőt, Adu Lászlót arról, hogy számára mit jelent az előző játéknapon megszerzett újabb egy hét, amit a villában tölthetnek. Laci kijelentése nem csak a műsorvezetőt, de társait is igencsak megdöbbentette. 

A szakadó esőben lejátszott Előnyjáték első szettjét a női versenyzők játszották, a Kihívóknak sikerült felülkerekedni a Bajnokokon. A második szettben a férfiak – köztük Adu Laci – mérték össze rátermettségüket.

Aduász az első szettjét Kempf Zozóval vívta:

Laci simán nyerte a futamot, majd később Virág Andrással állt pályára. Futama második felében már látszódott, hogy valami nincs teljesen rendben Lacival...

Még hétfő esti cikkünkben arról számoltunk be, hogy kirobbanó formában van a Nógrád megyei származású exatlonista, Adu László. Társainak arról is mesélt, hogy rájött, hogy mi állhat szédülései hátterében. 

A kedd esti műsorban azonban ismét váratlan rosszullét kapta el második futama közben. Miután lejött a pályáról, az orvos azonnal odaszaladt Adu Lacihoz, aki teljesen elvesztette a kontrollt teste felett az erős szédülése miatt.

Hogy mi vár Aduászra a holnapi végjátékban, az szerda este 20:00-tól kiderül a TV2-n. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!