Exatlon Hungary All Star

2022.02.09. 23:08

Adu Laci bár szereti a mocskos játékokat, ismét kifogott rajta szédülése

A Nógrád megyei származású Adu Laci nem szabadul szédülési rohamaitól. Noha alig várta, hogy részt vehessen a szerdai saras játékban, mégis már első futama után rosszul lett.

Nool

Forrás: TV2

Keddi játéknapján újra rosszul lett a pályán a drégelypalánki Aduász, teljesen elveszítette a kontrollt teste fölött. Kérdéses volt, hogy a szerdai játéknapon pályára állhat-e majd. Monoki Lehel, a TV2 műsorának vezetője hogylétéről faggatta a versenyzőt a futamok előtt, amire olyan választ adott, ami mindenkit meglepett:

Laci tehát bízik a szédüléseire kapott orvosi kezelésekben és alig várta, hogy ismét bizonyíthasson. A saras pálya különösen szimpatikus volt neki, mint fogalmazott „szereti a mocskos játékokat”. 

Az első szettet a lányok vívták, ezt követően a fiúk folytatták a küzdelmet a Végjáték első felvonásában. A Kihívók versenyzője, Adu Laci  elsőként Jósa Dannyvel állt pályára a Bajnokok csapatából.

Futama után azonban Aduász ismét olyannyira rosszul lett a pálya szélén, hogy társai kérdéseire sem tudott választ adni. Laci már a futam alatt is érezte, hogy baj van. 

A rosszullét után nem engedték pályára Lacit és egyelőre az is rejtély, hogy meddig lesz képes folytatni így a játékot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!