Segítségnyújtás

2022.02.27. 10:20

A Nógrád megyei származású modell is segít az Ukrajnából menekülőkön

Görög Zita is csatlakozott a segítő akcióhoz, amely adományokat gyűjt az Ukrajnából menekültek számára.

Nool

Görög Zita szombaton élő videóban hívta fel a figyelmet az ukrán menekültek számára indított adománygyűjtő akcióra, amelyben a modell nem csak szervezőként vett részt, a csomagok összeállításában is segített. A tartós élelmiszerekből, ruhaneműkből és tisztálkodó szerekből álló adományokat a határra és a határ menti falvakba juttatták el. 

A salgótarjáni származású modell a videóban elmondta, az adománygyűjtő ponton közel háromezer ember fordult meg, hogy segítséget nyújtson a háború elől menekülők számára, majd háláját fejezte ki a fejajánlásokért. 

Hozzátette: reméli, hogy gyorsan megoldódik a helyzet. 

Mint arról korábban beszámoltunk Görög Zitát is nagyon megviseli a háborús helyzet. 

Naponta imádkoztam, hogy csak ezt ne kelljen megélnem ebben az életemben. Mindig megrendít egy háború híre. Értelmetlen. Felesleges. Miért nincs egy "War Land" nevű sziget, ahol a civileket megkímélve összecsaphatnának eszmékbe és ideologiákba szorított hazugságok által manipulált önkéntesek? Miért kell ártatlanokat vérontásra kényszeríteni? Egy háború mindig csak elvesz - írta a napokban Instagram oldalára a modell. 

A szombati akcióról készült videót itt tudjátok megtekinteni: 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!