új dal

2021.09.17. 15:03

Új dallal jelentkezett Radics Gigi – Hallgasd meg te is!

Megérkezett az endrefalvai származású énekesnő új dala.

Nool

Forrás: Youtube

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, Radics Gigi nemrég forgatta legújabb videóklipjét. Az énekesnő nagyon élvezte a forgatást, hiszen egy nem mindennapi élmény érte a felvételek során.

- Aki ismer engem személyesen, az tudja, hogy mennyire szeretek vezetni, nagyon szeretem a gyorsaságot. Szeretem a látványos külsejű egyedi autókat is, ami meg azért van így, mert az öcsém gyermekkorától kezdve hatott rám az autómániájával. Az ő szenvedélye miatt én is a nagyobb teljesítményű szép autók szerelmesévé váltam. Ezért is voltam annyira boldog a mostani forgatáson, mert egy fantasztikus autót vezethettem – írta az énekesnő Instagram oldalán néhány hete.

Most pedig eljött az idő, hogy a közönség is láthassa miről is írt a gyönyörű énekesnő! Néhány napja debütált ugyanis a Burai Krisztiánnal együttműködve született dal a közösségi médiában, ami A nagy semmi címet viseli.

Hallgasd meg te is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!