eljegyzés

2020.10.08. 16:19

Hatalmas az öröm Radics Gigiéknél – íme az első babafotó a kis Bella Szófiáról

A Nógrád megyei származású énekesnőnek és párjának, Mikus Áronnak megszületett első gyermeke. A szobrászművész pedig nemrég egy egyedi tervezésű gyűrűvel kérte meg párja kezét.

Radics Gigi a háttéremberek nehéz helyzetére is felhívta a figyelmet

Forrás: MTI Fotó:

Fotó: Illyés Tibor

Több szempontból is fontos fordulóponthoz érkezett Radics Gigi és párja élete. A két fiatal márciusban jelentette be, hogy egy pár alkotnak, majd májusban már a gyermekáldásról szóltak a hírek. Első kislányuk néhány napja látta meg a napvilágot, és a Bella Szófia nevet kapta. A fiatal énekesnő nagyon készült gyermekük érkezésére, aki végül császármetszéssel jött a világra.

Az újdonsült anyuka az első fotóját a boldog családról és a kislányáról közösségi oldalán osztotta meg.

A fiatalok azonban még a kicsi érkezés előtt el is jegyezték egymást. A néhány héttel ezelőtti lánykérés meghitt körülmények között, a fiatalok otthonában történt, amire a 24 éves sztár párja, Mikus Áron már nagyon régóta készült. A szobrász ugyanis mindenképp egy saját maga által tervezett gyűrűvel akarta meglepni szerelmét. Végül Cselőtei Boglárka ékszertervezővel karöltve álmodták meg a különleges darabot, amit szerelme ujjára húzhatott. Az újdonsült apuka, elmondása szerint rettenetesen izgult, de aggodalma felesleges volt.

- Nem volt tapasztalatom a lánykérésben, most először, és remélem, utoljára jegyeztem el valakit. De szerencsére minden jól sült el… – mondta el a művész a Borsnak.

Gigi, akit elkápráztatott a nem minden napi ékszer, először nem is hitte el mi történik, majd boldogan borult párja nyakába. Az örömhír aztán a családdal boldog koccintások közepette ünnepeltek meg.

Boldogságukról és a lánykérés részleteiről a friss apuka számolt be a Borsnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!