Krimi

2024.01.17. 05:56

Meztelenül tombolt a whiskyző metál veterán egy budapesti luxusszállodában

Nem mindennapi esetről számolt be az Országos Mentőszolgálat.

MW

Forrás: Shutterstock

Fotó: Roman Samborskyi

„Kétségbeesett recepciósok kérték a fővárosi mentők gyors segítségét múlt héten, mert az egyik luxuslakosztály 70 év körüli vendége meztelenül sétálgatott egy üveg itallal a hotel folyosóin és hangosan énekelt. 

Bár a látvány kétségkívül segítségért kiáltott, mentésirányító bajtársunk ezt a kázust nem sorolta az életveszélyes esetek közé, így az amerikai férfinak még a mentők érkezése előtt volt ideje megmutatnia magát szinte az egész szállodában” – írta posztjában az OM.

Bejárta az éttermet és a bárt is meglátogatta, ahol Ozzy Osbourne egyik ismert dalát, a Bark At The Moont adta elő teljes átéléssel.  

A mentőket ezután egy fotelban ülve fogadta a szálloda előterében, ahol már lepedőkkel takarták el a koncertet a biztonsági őrök. A rutinos mentős pillanatok alatt meggyőzte az erősen etiles leheletű beteget arról, hogy függessze fel az előadást, a hidegre való tekintettel pedig gyorsan vegyen fel egy köntöst. Arról is hamar sikerült megegyezniük, hogy együtt kisétáljanak a mentőautóhoz, így rendőri segítségre végül nem is volt szükség. 

A férfi végig együttműködő volt a vizsgálatok és az ellátás során, ráadásul még eddig titkolt beatboxtudását is megvillantotta az életmentőknek. 

A gondoskodó szállodai dolgozók jóvoltából a mentők végül teljes ruházatban szállíthatták kórházba a whiskyző metál veteránt – írták a mentők.

Borítókép: illusztráció

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában