Új akciók

2024.02.16. 20:33

Óriási kedvezményekkel és rögzített árakkal jár a vevők kedvében a Spar

A február 15-én indult akció keretén belül két termék vásárlásakor, a második termék árából akár 70 százalék kedvezményt is kaphatunk.

MW

A SPAR élelmiszer-üzletlánc áruháza a budapesti Sugár Üzletközpont földszintjén

Forrás: MTVA/Bizományosi

Fotó: Róka László

2024. február 15-től indult a SPAR legújabb promóciója, amelynek keretében ha az akciós szórólapban megjelölt termékekből legalább kettőt vásárol, akkor a másodikra jelentős, akár 70 százalékos kedvezményt is kaphat! Az akció keretében több mint 30 terméknél hatalmas kedvezmény jár minden második megvásárolt árucikkre. A promócióval olyan népszerű SPAR márkatermékeket is kedvezőbben vásárolhat meg, mint a 100 grammos Proscuitto Crudo, a 80 grammos szeletelt Parasztkolbász, vagy a 175 grammos kakaómasszával bevont gofri. 

Ezen kívül több pénztárcabarát árcsökkentő akcióval segít a spórolásban a SPAR Magyarország. Azért, hogy még kedvezőbb árakon vásárolhasson a kedvenc SPAR üzletében, március végéig háromszáz közkedvelt termék árát rögzítette a vállalat az Árstop Extra Promóciója keretein belül. Emellett az év elejétől kibővített tartalommal jelenik meg a SPAR akciós újsága, amelynek köszönhetően a SPAR és INTERSPAR áruházakban hetente közel 1000 akciós ajánlattal találkozhat. A MySPAR mobilalkalmazásban a hetente frissülő, egy-egy kiemelt árucikkre vonatkozó kuponajánlatokat, valamint a népszerű 20%-os vásárlási kupon digitális verzióját is megtalálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában