Bulvár-celeb

2024.02.13. 16:45

„Garantáltan nem marad el a romantika” – Kovács Lázár elárulta a sikeres Valentin-nap titkát

A sztárséf egy otthon is könnyen elkészíthető vágyfokozót ajánl a szerelmeseknek.

Kovács Lázár séf

Forrás: Hajdú-Bihari Napló

Fotó: Czinege Melinda

Kovács Lázár egyszerű, de nagyszerű praktikájával biztosan boldog befejezéssel zárul a szerelmesek napja. Emellett a séf egy 25 évvel ezelőtti Valentin-napi turpisságáról is lerántotta a leplet…

A Bors felkereste Lázár séfet, hogy árulja el, milyen afrodiziákummal, vagyis vágyfokozó ételekkel lehet tökéletessé varázsolni a február 14-i menüt.

„Természetesen vannak a drágább hozzávalók, a kaviár, az osztriga a legütősebb ebben a kategóriában. De beszéljünk kicsit a megfizethetőbb verzióról is. Hat tojásfehérje, egy banán, 20 gramm zab összeturmixolva, nyersen: tuti befutó! Ha a férfi ezt megissza, garantáltan csodát lát, na és a kedvese is. Ezzel bármilyen finom fogást ki lehet egészíteni, és a romantikus hangulat garantáltan nem marad el”

– mondta Lázár, aki hozzátette: 

A hölgyeknek azt tanácsolom, hogy Valentin-nap előtt menjenek el megcsináltatni a körmüket, vagy jógázni: bármi, ami jó hangulatba hozza őket a szerelmesek napjára. Érdemes elővenni egy csinos fehérneműt aznap. Ez, és az előbb említett turmix ütős kombináció!

Kovács Lázárt arról is kérdezte a lap, hogy vissza tud-e emlékezni olyan évre, amikor a február 14. balul sült el.

„Minden Valentin-napom jól sikerült, de azért volt egy emlékezetes eset, nagyjából 25 évvel ezelőtt. 

Akkor az Alabárdos Éttermet vezettem, és Viagrát kevertem az összes ételbe! Volt ott meglepetés… Volt, aki kifejezetten dicsérte az ételt, úgy látszik, jót tett a gyógyszer kesernyés íze. 

A legtöbben örültek, de persze volt, akinek némi kellemetlenséget okozott a hecc” – elevenítette fel nevetve az emléket az elismert séf.

Hogy mit árult még el ezenkívül és mit mondott a fiairól, kiderül a Bors cikkéből. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában