Bulvár-celeb

2023.10.15. 18:52

Máris bővül a család? Palvin Barbi férjének mozdulata mindent elárul

Palvin Barbara férje buktathatta le a csodaszép manökent.

Forrás: Instagram

A világhírű magyar modell, Palvin Barbi nemrég mindenkit meglepett azzal, hogy feleségül ment a színészként ismert párjához, Dylan Sprouse-hoz, ráadásul Magyarországon mondták ki a boldogító igent. A manöken természetesen észveszejtően nézett ki az esküvőn, és a jelek szerint azóta is boldogan él a szerelmével.

Palvin Barbara nagy becsben tartja a magánéletét, nem sokat lehet tudni róla, de úgy tűnik, hogy minden a legnagyobb rendben, hiszen a férjével igazán felhőtlennek tűnik a kapcsolatuk, modellként pedig a legnagyobb márkák és tervezők kapkodnak érte – nem csoda, hiszen sokak szerint ő a világ egyik legszebb nője.

Dylan Sprouse nemrég kitett egy posztot Palvin Barbi 30. születésnapja alkalmából, és persze pár képet is mellékelt hozzá, amin nagyon cukik együtt – bár az egyik felvétel elég komoly pletykákat generált.

Palvin Barbara az első babáját várja?

A fotón az látható, hogy Dylan Sprouse hátulról öleli Palvin Barbarát, közben pedig a hasán pihenteti a kezét, mintha csak azt szeretné jelezni ezzel, hogy a topmodell éppen várandós – ez egyelőre csupán egy pletyka, semmi több, hiszen nem erősítették, csupán arról van szó, hogy egyesek szerint sokat sejtető ez a kép, főleg így esküvő után - találgat a Ripost.

Egyelőre még kérdéses az igazság, de akit érdekel, az itt megtekintheti a szóban forgó képet – a harmadik felvételről van szó:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában