Bulvár-celeb

2023.06.21. 09:26

Fiatal magyar sportoló halt meg a borzalmas közlekedési balesetben

Tragikus balesetet szenvedett kedden délelőtt Sándorfalva közelében Kardos Róbert válogatott birkózó.

MW

Illusztráció: Shutterstock

A tragédia június 20-án valamivel 9 óra után történt a 4519-es út 46-os kilométerszelvényénél. A rendelkezésre álló adatok szerint a sportoló autója eddig ismeretlen körülmények között lesodródott az úttestről és fának ütközött. Kardos Róbert olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Fotó: Donka Ferenc / Forrás: Délmagyar.hu

A Csepel, a Dunaújváros és a Szeged egykori válogatott birkózójától a Magyar Birkózók Szövetsége - Hungarian Wrestling Federation búcsúzik a közösségi oldalán – írja a Délmagyar.hu.

„Robi 2013-ban felnőtt országos bajnoki címet szerzett a szabadfogású 55 kilogrammosok között, ugyanebben az évben a junior világ- és Európa-bajnokságon, valamint a budapesti felnőtt-világbajnokságon is magára ölthette a címeres mezt. Legjobb nemzetközi eredményét 2017-ben, a szombathelyi U23-as kontinensbajnokságon érte el, ahol nyolcadik helyezett lett a szabadfogású 61 kilogrammosoknál. Aktív birkózópályafutását követően is a küzdősport szerelmese maradt, ketrecharcosként tevékenykedett” – írják.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában