Bulvár-celeb

2023.04.15. 16:20

Emlékszik Szandi legkisebb gyermekére? Szép szál legény lett a kis Csabából

Az énekesnő ritkán beszél kisebbik fiáról, most kivételt tett.

Forrás: Instagram

Szandi mindene a családja, éppen ezért munkája mellett mindig igyekszik minőségi időt tölteni velük. Egy ideje pedig még jobban tudja értékelni ezeket a pillanatokat, hiszen a 23 éves lánya, Blanka most Amerikában él, így csak ritkán tudnak találkozni - derül ki a Ripost cikkéből.

Az énekesnő kisebbik fia, Csaba a napokban betöltötte a 17-et, csak ezért döntött úgy Szandi, hogy kivételesen őt is megmutatja a médiában. 

Az ifjabb Bogdán Csabát eddig  édesanyja óvta a szerepléstől, most azonban, hogy szinte már kész férfi lett, kapcsolatukról is beszéltek a hot! magazinnak.

Egy biztos: nálunk nincsenek tabuk, erre törekszünk. Mi mindent kimondunk, nem szabad a szőnyeg alá söpörni a problémákat

– mondta Szandi, majd Csaba hozzátette: nem feltétlenül a művészi pályát választaná, bár több hangszeren is játszik, majd csak később dönti el, hogy merre akar tovább tanulni. Édesanyja pedig büszkén megjegyezte, mennyire felnéz a fiára:

Szeretem a fiamban, hogy nagyon őszinte személyiség. Nagyon komoly dolgokról lehet beszélgetni vele, szerintem jóval bölcsebben látja a világot, mint a korosztálya. Sokat tanulok tőle.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában