rekord

2018.05.09. 15:57

Megjelent Nemere István hétszázadik könyve

A szerző A rémület irányítószáma című első kötete 1974-ben jelent meg, idei legfrissebb könyvével nem csak idehaza csúcstartó, de nemzetközileg is a legtöbbet publikált írók között szerepel.

Budapest, 2015. június 3. Nemere István író, mûfordító a budapesti Vérmezõn 2015. május 3-án. MTI Fotó: Czimbal Gyula

Fotó: Czimbal Gyula

Nemere István, Magyarország legtöbbet publikált szerzője felfoghatatlan tempóban ontja magából a regényeket, idén pedig több mint 40 éves pályafutásának újabb rekordjához ért.

A szerző A rémület irányítószáma című első kötete 1974-ben jelent meg, idén nyomtatásban megjelent 700-dik könyvével nem csak idehaza csúcstartó, de nemzetközileg is a legtöbbet publikált írók között szerepel.

A szerző jelenleg is aktív. Az utóbbi időben főleg történelmi tárgyú regényeket szeret írni, de a bűvös 700. egy szerelmes regény sorozatának újabb darabja, az önmagában 94 regényt megélt Melissa Moretti sorozatból.

Nemere István Nyíregyházán él feleségével, és tovább alkot: Addig élek, ameddig írok, és addig írok, amíg élek – vallja.

Borítókép: Nemere István író, műfordító a budapesti Vérmezőn 2015. május 3-án.

MTI Fotó: Czimbal Gyula

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában