fejlődés

2018.04.29. 11:19

Türelmetlenségén dolgozik Sütő Enikő

Az egykori modell tévéműsorában az elfogadásra tanít.

Budapest, 2013. március 25. Sütõ Enikõ modell az M1 televíziós csatorna Ridikül címû nõi beszélgetõs mûsorában, az MTVA gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Bár sokan azt hiszik, a sztárok élete tökéletes, ez távolról sincs így. Sütő Enikőnek például nem erőssége a türelem – derül ki a Bors cikkéből. Mint írják, az egykori modell a FEM3 Boldogság Minisztérium című műsorában vendégeit is arra biztatja, hogy figyeljenek befelé, és legyenek elfogadóak.

– Olyan speciális témákkal foglalkozunk, amelyek mindenkit érintenek: ilyen a szerelem, a pénz és a bőség, az irigység, az önértékelés-önbecsülés és a bíráskodás. Életutakon keresztül szeretném rádöbbenteni az embereket, a külvilágra figyelés mellett sokkal fontosabb az, hogy miként értelmezzük azokat a dolgokat, amelyekkel találkozunk. Ha szívszemléletűek vagyunk, vagyis belül magunkat rendbe tesszük, körülöttünk is változni fognak a dolgok – mesélte a műsorvezető, aki szerint a legnehezebb felismerni, bennünk is van hiba. Senki sem fog tudni mást megváltoztatni, csak magát – és szerinte ekkor változik a világ is.

Enikő szerint a boldogságot is magunkban kell keresni, bármennyire is kemény az út odáig, hogy elérjük. Személyiségünk átalakítása ugyanakkor néha fájdalmas és hosszú folyamat is lehet, ezt el kell fogadni, és nem szabad bűntudatot érezni – mondta a volt modell, aki a lapnak egyébként azt is elárulta, hogy legtöbbet a türelmetlenségével és a hirtelenségével küzd.

Borítókép: A modell az M1 Ridikül című műsorában 2013-ban / MTVA Fotó: Zih Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában