FŐGÁZ

2016.10.21. 05:18

FŐGÁZ: hasznos információk az átálláshoz

fenyvesi

A FŐGÁZ vette át a TIGÁZ ügyfeleit a gázszolgáltatási piacon. A FŐGÁZ tájékoztatása szerint a hozzá érkezett fogyasztók közel fele havonta közel azonos összeget fizet a földgázért, mert a kiegyenlített részszámlázást választotta. A szolgáltatóváltás miatt azonban átmeneti változás áll be a részszámlák összegében. Budapest/Salgótarján. A részszámlák összege átmenetileg emelkedni fog. Ennek az oka, hogy a fűtési szezon magasabb fogyasztására előre befizetett többletet a TIGÁZ a végelszámoláskor visszafizette (visszafizeti), mivel a fűtési szezonban már nem a TIGÁZ lesz a gázszolgáltató. A FŐGÁZ felhívja a fogyasztók figyelmét, hogy az előttünk álló időszakban a téli hónapok túlsúlya miatt a következő éves gázmérő-leolvasásig a megszokottnál magasabb összegű részszámlák várhatók.

A FŐGÁZ azt kéri a fogyasztóktól, hogy a TIGÁZ-tól a végelszámoláskor visszakapott pénzüket tartalékolják, ugyanis szeretnék elkerülni, hogy az átmenetileg jelentkező magasabb kiadások a családokra váratlan pénzügyi terheket rójanak. A FŐGÁZ mindent megtesz annak érdekében, hogy minél több csatornán keresztül ismertesse a szituációt és segítse új fogyasztóit.

A FŐGÁZ az alábbi videóban foglalta össze a témával kapcsolatos legfontosabb információkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!