A hónap fogása

2018.09.18. 13:43

Mutatjuk, melyik nógrádi hal lett augusztus legszebb fogása!

Értékes díjakkal gazdagodik a „Hónap fogása” játékunk második nyertese is.

nool.hu

Marsiczki Gábor és pontya nyert

A győztes, aki egy Nógrád megyei horgászvízre érvényes napijeggyel, valamint egy 5 ezer forint értékű, horgászcikkek vásárlására szóló utalvánnyal gyarapodott, nem más, mint Marsiczki Gábor. A fiatalember Ludányhalásziban fogott egy 11,49 kilós pontyot. Az éjszakai horgászaton horogra került zsákmányt lefotózta, elküldte a [email protected] címre, majd olvasóink az ő fotójára szavaztak legtöbben, így nyert. Nem kevesen voksoltak Gábor képére, a szavazók több mint hatvan százaléka választotta az ő pontyát.

Marsiczki Gábor és pontya nyert

- Körülbelül hatéves korom óta vagyok hobbi horgász. Komolyabban két éve kezdtem neki. Szívesebben a közelbe járok, ahogy időm és munkám engedi hétvégente. Szécsény, Ludányhalászi, Balassagyarmat horgásztavait látogatom. Távolabb ritkán van időm eljutni, de csábít Nézsa, Palotás és a Tisza is. Pontyból a játékba beküldött képen szereplő volt eddig a legnagyobb. Csukából volt már 9 kilós fogásom, valamint vadászok egy 50 kiló körüli harcsára a gyarmati horgásztavon, de még nem sikerült partra vennem, csak akasztani, akkor viszont megszaggatott. A fotón szereplő hal egy péntek éjszakai horgászaton akadt, ugyanis egy tejfakasztó összejövetelre voltunk hivatalosak, közben bekerültek a botok is a vízbe. Az erőteljes húzó kapás éjszakai órában jött, 25 perces fárasztás után sikerült szákolni és matracra helyezni – mesélte a győztes.

A második helyezett Belák Bertold lett, aki a nagyrédei horgásztóban próbált szerencsét. Az általa kifogott tőponty súlya 8,95 kilogramm volt, rájuk több mint 30 százalék szavazott.

A negyedik helyezett Horváth Béla lett, aki egy 13,5 kilós tőpontyot fogott ki Szécsényben a Várkerti-tóból, míg a negyedik Juhász Tamás Salgótarjánból, aki a szőkei hármastavon fogott egy 11,40 kilogrammos tőpontyot.

Gratulálunk a megye horgászainak és továbbra is várjuk jelentkezésüket a játékra a [email protected] címre!

A döntő:

A játék vége után minden „A hónap fogása” szavazás 1-5. helyezettje részt vesz „Az év fogása” szavazáson, amely végén külön díjazásra kerül sor. Ennek nyereményei:

  • helyezett: Egy 10 napos horgászjegy 2019. évre a Balatonra + egy hetijegy a Tisza-tóra.
  • helyezett: Egy 10 napos horgászjegy 2019. évre a Balatonra.
  • helyezett: Egy hetijegy 2019. évre a Tisza-tóra.
  • A nyereményekről bővebben itt, a játékszabályzatról pedig ide kattintva tudhat meg többet.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!