Tündérszépek

2021.02.10. 19:30

Teszteld magad: milyen eséllyel indulnál egy szépségversenyen?

Imádod az Instagram, a Facebook világát? Mindennap kiposztolsz egy szelfit, de régóta vágysz rá, hogy profi fotósorozat is feldobja az instafeededet? Imádsz sminkelni és alapdarab a cipősszekrényedben egy platform magassarkú? Akkor ezt a kvízt neked találtuk ki! Válaszolj kérdéseinkre, és azonnal megtudhatod, hogy milyen eséllyel tudnál indulni a Tündérszépek 2021 versenyén.

Nool

Forrás: Shutterstock

Immár harmadik alkalommal hirdeti meg a Mediaworks Hungary Zrt. a nagy sikerű Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre ezúttal is 16-29 éves hölgyek jelentkezhetnek. Ráadásul számos újdonsággal, ragyogó lehetőséggel várjuk most a lányokat, akik ország-világnak megmutathatják szépségüket. A dicsőség mellett pedig értékes nyeremények, felkészítő tábor, tévéshow vár titeket. A helyek vészesen fogynak, tehát érdemes mielőbb jelentkezni, ha te is képviselnéd Nógrád megyét és megmutatnád magad az országnak!

1.
Hány ismerősöd van a Facebookon?
2.
Hány követőd van az Instagramon?
3.
Általában mosolyogsz vagy inkább komoly arcot vágsz ha készítesz egy szelfit?
4.
Zavar, ha mások előtt fürdőruhában vagy?
5.
Zavar, ha fotóznak?
6.
Szeretsz sminkelni?
7.
Magabiztosan jársz magassarkúban?
8.
Érdekel a fotómodellek világa?
9.
Érdekel a divat?
10.
Trendi csajnak tartod magad?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!