tündérszépek

2021.03.26. 07:11

Elindult a Tündérszépek regionális fordulója – szívekkel segíthetjük a nógrádi versenyzőket

Tündérszépek országos szépségversenyünk második szakaszához ért: megyénk legszebbjei a régió, azaz Heves és Jász-Nagykun-Szolnok megye szépségeivel versenyeznek.

Nool

Hírportálunkon, a nool.hu-n és napilapunkban, a Nógrád Megyei Hírlapban továbbra is naponta kiemelten mutatunk be egy-egy hölgyet, azonban ezúttal a teljes regionális mezőnyt lehet szívekkel értékelni április 6-án éjfélig a nool.hu/tunderszepek oldalon.

A tizenkét szépség közül hármat ezúttal is szakmai zsűri választ ki, és csak egyikük jut tovább közönségkedvencként. Mint azt már megírtuk, szűkebb hazánkat Galcsik Nikoletta, Tőzsér Krisztina és Varga Liliána a zsűri, míg Molnár Melani a közönség szavazataival képviseli ebben a körben.

A tét most még nagyobb, hiszen a nool.hu olvasóinak szavazatain múlik szűkebb hazánk szépségeinek sorsa. Ezért arra biztatjuk Olvasóinkat, hogy legyenek bőkezűek a szívekkel, hogy minél nagyobb eséllyel kerüljön nógrádi lány a harmadik fordulóba! Az értékelést leadók között ráadásul ismét értékes nyereményeket sorsolunk ki: április 7-én smoothie mixereknek keresünk majd gazdát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!