Családvarázs

2018.12.07. 12:00

Győrfi Pálnak a gyerekei jelentik a halhatatlanságot

A legismertebb magyar mentős néha nehezen választja szét a magánéletet és a hivatást, de épp e két pillér egyensúlya adja meg számára a boldogságot.

A csalad.hu sorozatában, a Családvarázs legújabb epizódjában ezúttal Győrfi Pál otthonába nyerhet bepillantást a közönség – ahol a jelek szerint mindig zajlik az élet. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője elmondta: gyerekkora óta mentős szeretett volna lenni, szereti a hivatását, így munkahelye olyanná vált számára, mint egy második család. Hozzátette: bár néha nagyon nehéz otthon és a mentőszolgálatnál is elég időt tölteni, életének ez a két pillére az, amik egyensúlyban működve megadják számára a boldogságot.

Salgó Adrienn, Győrfi Pál felesége kedves történetet mesélt el arról, hogy még az első randijuk is kapcsolódott Pál mentős munkájához, hiszen

épp egy cukrászdában ültek, mikor a mentős telefonhívást kapott, hogy helyszínre kell mennie, és mivel nem maradt ideje hazavinni kedvesét, elhívta magával.

Gyermekeikről szólva a Győrfi-házaspár elmondta: mióta ők vannak, az idő már nem ellenség számukra, hiszen ahogy egyre nagyobbak, értékesebbek, szebbek lesznek a gyerekek, úgy minden eltelt nap csak előrébb viszi, szinte „halhatatlanná teszi” őket. Győrfi Pál elmondta azt is, hogy a legtöbb, amit egy férfi a gyerekeiért tehet, az az, hogy szereti az édesanyjukat.

„Tizenhárom éve tartozunk egymáshoz, és egyre jobban szeretem”

- mondta a mentős feleségéről.

A teljes beszélgetés:

Borítókép: részlet a Családvarázs című műsor Győrfi Pálról és családjáról szóló epizódjából. Forrás: Youtube / csalad.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában