Audi Kupa

2019.08.01. 10:15

A Tottenham nyerte a felkészülési tornát

A Tottenham Hotspur labdarúgócsapata nyerte a hagyományos müncheni Audi Kupát, melynek szerdai döntőjében 2-2-es döntetlen után tizenegyesekkel bizonyult jobbnak a Bayern Münchennél.

MUNICH, GERMANY - JULY 31: The players of Tottenham Hotspur celebrate winning the Audi Cup soccer tournament after their match against FC Bayern Munich at the Allianz Arena in Munich, Germany, on July 31, 2019. Andreas Gebert / Anadolu Agency

Forrás: AFP / Anadolu Agency

Fotó: Andreas Gebert

A legutóbb Bajnokok Ligája-döntős angol csapat szerzett vezetést a 19. percben Eric Lamela révén, majd a szünet után Christian Eriksen (59.) növelte az előnyt. A bajorok Jann-Fiete Arp (61.) lövésével szépítettek és Alphonso Davies (82.) távoli tekerésével egyenlítettek.

Az elsőség büntetőpárbajban dőlt el, melyet a Tottenham 6-5-re nyert meg.

A hazaiaknál a 71. percben állt be Kingsley Coman, aki nagyon rövid időt töltött a pályán: egy elfutásnál az argentin Juan Foyth kicsit visszahúzta őt, elesett, majd bal térdét fájlalva – melyre ellenfele rálépett – a földet csapkodta. Ápolást követően le kellett cserélni.

A bronzmérkőzésen a Real Madrid 2-2-es félidőt követően 5-3-ra verte a Fenerbahcét.

A keddi első játéknapon a Tottenham 1-0-ra nyert a Real Madrid, a Bayern München pedig 6-1-re a török csapat ellen.

Forrás: MTI

Borítókép: az angolok ünnepelnek a kupával

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában