szüreti mulatság

2021.09.07. 17:00

Ünnepli a szüretet a salgótarjáni lakótelep

Immár harmadik alkalommal szervezi meg a Kertvárosért Egyesület a Kemerovói Szüreti Felvonulást szeptember 11-én 11 órától.

N. O.

Barna Bence, az egyesület elnöke lapunknak elmondta, hogy hagyomány- és értékteremtő céllal hozták létre a rendezvényt, amely közösségépítő szereppel is bír. – Sikerült életre kelteni egy hiánypótló eseményt, hiszen a tapasztalat szerint igény van rá a környéken lakók részéről. Igyekszünk minden évben kicsiknek és nagyoknak egyaránt színes programokkal kedveskedni – közölte Barna Bence.

Az egész napos rendezvény egyébként lovaskocsi-felvonulással veszi kezdetét, amelyet egészen 15 óráig élvezhetnek a látogatók. A délutáni órákban fellép a Pilinyi Vegyeskar, majd az est hangulatáról a GMK Trió gondoskodik este 10 óráig. A fellépések mellett lehetőség lesz borkóstolásra, szőlődarálásra, préselésre is. Ezen túlmenően gulyáslevessel készülnek az érdeklődők számára, de a gasztroárusok finomságai közül is lehet majd válogatni. Ráadásul tombolasorolást is tartanak, a fődíj egy értékes wellnesshétvége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!