Virágosítás

2022.05.08. 13:11

Negyven cserép virágot ültettek el Mátraverebélyben

Anyák napi virágültetést szerveztek május 7-én, szombaton a művelődési ház udvarán.

G. E.

Az elmúlt évben életre hívott kezdeményezéssel elsősorban az édesanyákat, a nagymamákat, a dédmamákat és gyermekieket, unokáikat szeretnék bevonni a jó hangulatú, hasznos tevékenységbe. 

– Tavaly a járvány sokakat távol tartott a rendezvénytől, a betegségtől való félelem számlájára is írható, hogy keveseket mozgatott meg a kezdeményezés. Akkor 15 cserép egynyári növényt ültettünk el az intézmény udvarán. Az Együtt Egymásért Mátraverebélyi Nyugdíjas Klub tagjai is kivették részüket a munkából, felkapálták a földet, és az általuk gyűjtött virágmagokat is elhintették – tájékoztatott Erdeiné Benus Hajnalka, közművelődési szakember. 

Mint mondta, az idei alkalomra negyven cserép virágot vásárolt az önkormányzat, amelyek között van napvirág, kakastaréj, jegecske és mézike is. Azoknak, akik ellátogatnak a programra, kézzel készült emléktárggyal is kedveskednek. 
 

Címkék#virágos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!