Szponzorált tartalom

2024.01.10. 14:52

Aki azt fogadta meg, hogy többet ad magára, de közben kevesebbet költ, az most figyeljen

Nem ritka, hogy az emberek különböző dolgokat fogadnak meg. Erre a tevékenységre a legjellemzőbb nap az újév. Ilyenkor valamiért többen azt érzik, hogy meg kell fogadniuk valamit. Ezek általában az egészségesebb életmódra, rossz szokások elhagyására vonatkoznak. Nem ritkák azonban azok a fogadalmak sem, melyek a küllemre vonatkoznak ahogy azok sem, melyek szerint ideje kevesebbet költeni magunkra. Megnézzük, hogyan lehet ezt a két fogadalmat egy kalap alatt teljesíteni. Segítségünkre lesz benne a Tiplino cashback portál és az általa nyújtott kedvezményes kuponok.

Forrás: tiplino.hu

Ruházat kedvezményes áron? - Miért ne?!

Többet adni magunkra? Ez több mindent takarhat. Lehet szó új ruhákról, cipőről vagy akár arról, hogy időről-időre hagyjuk magunkat kényeztetni a fodrásznál, kozmetikusnál vagy manikűrösnél. 

Ha főleg ruháról szól a fogadalom, akkor a Shein webáruház jó döntésnek bizonyulhat. Főleg akkor, ha közben a szándék a spórolás is. A Tiplino portál folyamatosan frissíti a Shein kuponkódok kínálatát, amelyekkel a vásárlás során csökkentheti a fizetendő összeget. 

Amit a Shein áruházban biztosan megtalál, az a divat széles választéka. Legyen szó nőkről, férfiakról vagy gyerekekről. A Shein kuponkódokat leszámítva más módja is van a spórolásnak, például a kiárusítások. Szerencsés esetben a kiárusításban részt vevő termékeket kuponkóddal is lehet kombinálni.

Új cipőt a lábra kedvezményes áron ecipo kuponnal

Ha már magára szánna egy kis pénzt, ne feledkezzen meg a lábbeliről sem. A cipők terén az egyik legismertebb webáruház az Ecipo.hu. Nő, férfi, gyermek nem számít, mindenki megtalálja a megfelelőt. Válogathatunk sportos, elegáns, futócipők, papucsok, táskák vagy kiegészítők közül. 

Kedvezményes áron úgy vásárolhatunk meg akármit is, ha beváltunk egy Ecipo kupont vagy kihasználjuk a Tiplino által biztosított pénzvisszatérítést. Sok esetben ezt a két spórolási lehetőséget kombinálni is lehet. 

A pénzvisszatérítés kihasználásához nem kell mást tennie, mint a Tiplino portálról indítani a vásárlást. A fizetést követő pár órában láthatja a szerzett jutalmat Tiplino fiókjában. Ilyen egyszerűen vásárolhatja meg kedvezményes áron a megálmodott Adidas, New Balance, Converse, Michael Kors, Guess vagy Tommy Hilfiger márka darabjait. 

Akik kicsit többre vágynak, szemezgethetnek a prémium kínálatból is, ahol már Emporio Armani, Liu Jo és Versace által tervezett darabokat találni. Ne aggódjon, ha magasabbak az igényei, az Ecipo kuponok ebben az esetben is segítik a spórolásban.

Legyen bármi is a fogadalma, a Tiplino portál több téren is képes segíteni a spórolásban. Nincs más hátra, mint végigböngészni a webáruházak kínálatát. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában