Hirdetés

2023.08.18. 16:14

Hétféle gyógynövény egy cseppben a bélflóra egyensúlyáért

A rohanó életmód, a civilizációs ártalmak felborítják emésztőrendszerünk és a bélflóra egyensúlyát. A Herbaferm termékek hét gyógynövény erejével csillapítják a tüneteket. Használatukkal nem csak az anyagcserénk rendeződhet, hanem ellenállóképességünk is erősebb lehet.

PR cikk

A Herbaferm csepp termesztett és vadon gyűjtött gyógynövényekből, valamint méhészeti termékekből, úgynevezett fermentációs folyamatokkal előállított étrend-kiegészítő. Fogyasztása hozzájárul a bélflóra egyensúlyának helyreállításához és az egyensúly fenntartásához. A cseppek használatával a kellemetlen emésztési tünetek csillapodhatnak, az anyagcserénk és ellenállóképességünk hatékony és erősebb lehet. 

Egyedi összetétel és előállítás az emésztőrendszer egyensúlyáért

A Herbaferm csepp gondosan válogatott gyógynövények keverékéből áll, amelyet azzal a céllal állítottak össze, hogy az emésztőrendszer egyensúlyát helyreállítsa. Az összetételét és előállítását tekintve is egyedi termékben hétféle gyógynövény – kamilla, cickafark, csipkehús, bodzavirág, propolisz, tölgykéreg, valamint fehér üröm – található. A termék alkohol és cukormentes, nem tartalmaz tartósítószert és nem esett át hőkezelésen. 

Az egészséges emésztés további pozitív hatásai

A Herbaferm csepp használatával helyreáll a bélflóra egyensúlya, ennek természetes következményei a rostemésztés és a bélmozgás helyreállítása. Az egészséges emésztés számos további pozitív hatást gyakorol a szervezetünkre: elősegíti annak regenerálódását, növeli az energiaszintet. Ezáltal fokozódik a figyelem, a koncentráció, a stressztűrőképesség és pihentetőbbé válik az alvás is. 

Herbaferm étrend-kiegészítő cseppek
Forrás: multi-vitamin.hu

A bélflóra elszegényedése több problémát okoz. A jó baktériumok segítenek a tápanyagokat megemészteni és hasznosítani. A Herbaferm élő anyag természetes alapanyagokból. Reggel és este 10-15 csepp egy pohár vízben újra élővé teszi a bélflórát. 

Fokozódik a vitalitás és az energia

A Herbaferm cseppek fogyasztása azoknak ajánlott, akik emésztési problémákkal küszködnek. A tudatos táplálkozás híveinek is jó választás a termék, ahogy az aktív életmódot folytatóknak és a sportolóknak. A cseppek 2-5 napos használatát követően már érezhetően könnyebb az emésztés, enyhülnek a panaszok. 3-5 hét után fokozódik a szervezet vitalitása, emelkedik az energiaszint és a tettvágy. Azon fogyasztók tapasztalatai szerint, akik hosszabb távon, fél éven keresztül alkalmazták a cseppeket kialakult az emésztőrendszer egészséges működése és az ideális testsúly. A fermentált hatóanyagoknak köszönhetően a termékből pár csepp is elég naponta. 

A Herbaferm cseppek rendszeres szedésének hatására a bélflóra elkezdi a bélrendszer újratelepítését. A regenerált emésztőrendszernek hála kevesebb étel is elég a jóllakottsághoz és az alvás is pihentetőbbé válik. 

Akut gyulladás, kóros rendellenességek esetén nem ajánlott

A Herbaferm cseppeket várandósok is fogyaszthatják – amennyiben nem áll fenn érzékenység, allergia a termék összetevőivel szemben. Azonban nem ajánlott a cseppek használata az összetevők bármelyikével szembeni allergia és hisztamin allergia, orvosi kezelést igénylő, akut gyulladás, vagy kóros rendellenességek, súlyos emésztési problémák esetén. 

Amennyiben szeretné ezen a linken megrendelheti a terméket.  

Vitaminokat és egyéb étrend-kiegészítő termékeket az alábbi linkről rendelhet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában