Hirdetés

2023.08.16. 11:24

Árufeltöltő, dohánybolti eladó és más kereskedelmi álláslehetőségek Egerben

A kereskedelem berkein belül változatos elhelyezkedési lehetőségek adódhatnak Egerben. Ilyen típusú pozíciók rendszeresen elérhetőek az EgerAllas.hu weboldalán is, vagyis mindenképpen érdemes nyomon követnie a portál naponta frissülő kínálatát annak, aki a kereskedelem területén vállalna munkát. A következőkben hozunk némi ízelítőt az elérhető pozíciókból!

PR cikk

Árufeltöltő, dohánybolti eladó és más kereskedelmi álláslehetőségek Egerben - EgerAllas.hu

Forrás: EgerAllas.hu

Bolti eladó

A bolti eladói munkakör egy meglehetőségen gyakran visszatérő lehetőség az EgerAllas.hu kínálatában. Kerestek már többek között élelmiszerboltba, ruházati boltba és gyógynövény boltba is eladókat a portálon keresztül. Egy legutóbbi hirdetés szerint pedig műszaki cikkek értékesítésével foglalkozó egri cég keres műszaki eladót/értékesítőt. A pozícióval járó feladatkör többek között olyan tevékenységeket takar, mint például a vásárlók udvarias kiszolgálása, a nyitási/zárási feladatok és adminisztratív tevékenységek elvégzése, az árufeltöltés, továbbá a termékárak rendszeres ellenőrzése és frissítése. Dohánybolti eladó álláslehetőségek Egerben.

A pozíció betöltésének alapvető feltétele a középfokú végzettség és a számítógépes alapismeretek. Emellett a személyes tulajdonságok tekintetében kiemelt fontossággal bír a kiváló kommunikációs- és kapcsolatteremtő képesség, az önállóság, a terhelhetőség, illetve a monotóniatűrés. 

Dohánybolti eladó

A dohánybolti eladó pozíció ugyancsak egy rendszeres szereplője a kereskedelem, értékesítés álláskategóriának. Egy ilyen munkakör esetében az alapvető feladatokat a vásárlók udvarias és segítőkész kiszolgálása, az áruátvétel és árufeltöltés, a pénztárkezelés, továbbá az üzlet tisztán tartása jelenti. Az elvárások pedig általában egészen minimálisak szoktak lenni, mindössze segítőkész hozzáállásra, vásárlócentrikus gondolkodásra, tanulékonyságra és önállóságra van szükség az eredményes helytálláshoz. 

Árufeltöltő

Az EgerAllas.hu kínálatában kimondottan árufeltöltői pozíciók is elő szoktak fordulni. Ezen munkalehetőségek kapcsán a mindennapi feladatokat jellemzően olyan tevékenységek jelentik, mint például az áruk kihelyezése és polcokon történő elrendezése, az áruk fogyásának figyelése, a hiányos polcok feltöltése, az áruátvétel, a beérkező áruk minőségének ellenőrzése, továbbá kérdések esetén a vásárlók útbaigazítása. 

Az ilyen típusú álláslehetőségek előnye, hogy valamennyi álláskereső által eséllyel megpályázhatóak, hisz a munkáltatók sokkal inkább az elhivatottságot és a személyes tulajdonságokat veszik elsősorban figyelembe, mintsem az iskolai végzettséget vagy tapasztalatot. 

Értékesítési munkatárs

Végezetül pedig az értékesítői pozíciókról sem feledkezhetünk meg, hisz ezen munkakörök is meglehetősen gyakran elérhetőek az egri állásoldal felületén. A legutóbb megjelent hirdetésekben például szállodába, kazántestek és gépalkatrészek gyártásával foglalkozó céghez, illetve orvostechnológiai termékeket forgalmazó vállalthoz keresnek értékesítőket. A pozíciók feladatköre valamennyi esetben meglehetősen széleskörű, ami az értékesítésen túl a vevői kapcsolattartásra, a számlázásra, a különböző kimutatások elkészítésére, a készletkezelésre, az adminisztrációs teendőkre, továbbá számos egyéb tevékenységre is kiterjed. 

Éppen ezért a felsőfokú végzettség, a tárgyalóképes nyelvtudás, a magabiztos számítógépes ismeretek (főként MS Office) és a releváns szakmai tapasztalat ezen állások esetében jellemző követelmény. A személyes tulajdonságok kapcsán pedig a kiváló kommunikációs- és problémamegoldó képesség, az önállóság, a rendszerszemlélet és a felelősségteljesség tekinthető nélkülözhetetlennek kvalitásnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában