Szponzorált tartalom

2021.02.24. 09:58

Gyógyhatású orvosi acél és nemesfém ékszer

A nemesfémek nemcsak a ritkaságukkal hódítanak, hanem a gyógyhatásukkal is, hiszen már évezredek óta köztudott, hogy a nemesfém ékszerek nemcsak csillogásukkal vonják magukra a figyelmet.

Forrás: freepik

Fotó: OlgaKriger

Nemesfém ékszerek viselése javítja a közérzetünket

Az ezüst és az arany egészségügyi hatásait semmiképp sem szabad figyelmen kívül hagyni. Nemcsak az idegrendszert képesek megvédeni, hanem a szív- ér érrendszer működését is serkentik. Csökkentik a különböző ízületi fájdalmakat, képesek enyhíteni az asztmás tüneteket. Fájdalom- és gyulladáscsökkentő hatásukat külön ki kell emelni. A nemesfém ékszerek oldják a depressziós gondolatokat, megakadályozzák a szorongás kialakulását. Erősítik az elmét, a gondolkodást és a figyelmet.

Nem is gondolnánk, de még a káros szenvedélyekkel szemben is sikeresen felveszik a harcot, így képesek legyőzni még az olyan erős függőséget is, mint az alkohol. Képesek felgyorsítani az égési sérülések gyógyulási idejét. Immunerősítő hatásuk minden időszakban jól jön.

Az allergiások számára is létezik megoldás?

Igen! Aki allergiás bármilyen nemesfémre, azoknak sem kell elkeseredniük, hiszen az orvosi acél ékszer számukra is kínál megoldást. Az érzékenyebb bőr számára tökéletes alternatívát biztosít. A nikkelmentes acél nem vált ki semmiféle allergiás tünetet. Rendkívül strapabíró alapanyagnak számít, viszont nagyon jól kombinálható egyéb anyagokkal, mint a gumi, a kristályok és az ékkövek.

Gyakorinak számít a mágneses vagy germánium ötvözettel készült orvosi acél ékszer. Egy ilyen karkötő vagy nyaklánc segít az összpontosításban, enyhíti a különböző ízületi fájdalmakat, és jótékony hatással van a hideg kezekre, lábakra, fokozva a vérkeringést. Csodákra képes a magas vérnyomással. Aki hosszú órákon át álló munkát végez, az mindenképp egy ilyen típusú ékszer viselése mellett tegye le a voksát!

Fejleszti az állóképességet és csökkenti az álmatlan éjszakák számát. Az idős, legyengült emberek számára nélkülözhetetlen kiegészítőnek számít. A germánium energiával tölti fel a legyengült szervezetet, és csökkenti a különböző gyógyszerek mellékhatásait. Az ilyen típusú ékszer semlegesíti a szabadgyököket.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában