PR

2023.02.18. 06:02

Egyedi, különleges kávékínálat és finomságok Balassagyarmaton

A finom kávé és a sütemény kéz a kézben járnak, éppen ezért a balassagyarmati Tesco üzletsorán található Amigo Kávézóban ezeket a különleges ízélményeket helyezték előtérbe.

Nool

Amigo Kávézó a balassagyarmati Tesco üzletsorán

Forrás: Amigo Kávézó

A kávézóban kiváló minőségű, frissen pörkölt kávék, valamint számos egyéb ital és finomság várja az érdeklődőket. Az Amigo Kávézó egy családi vállalkozás, amelyet Molnár Péterné és férje, Molnár Péter „Kávés Peti” kitartó munkával és igyekezettel vezet. 

A városban a helyiek kedvenc találkozóhelyévé vált a központi buszmegálló és az üzletek közelsége miatt is. A kávézó hangulata családias és barátságos, ahol a vendégek kényelmesen élvezhetik a kávékat és a finom süteményeket. A kávézóban kifejezetten figyelnek a minőségre, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy vendégeiknek a legjobb élményt nyújtsák, ezért saját, mindig frissen pörkölt, egyedi csomagolású Amigo Caffe szemes kávéból és professzionális kávégéppel készítik a frissítő feketét. Az Amigo Caffe otthoni fogyasztásra, frissen pörkölt szemes változatban is megvásárolható az üzletben egy kilós kiszerelésben, amelyhez kávéautomatákat is tudnak bérelni az érdeklődők.

Az üzlet rengeteg finomsággal várja a vásárlókat
Forrás: Amigo Kávézó

Helyben fogyasztva többféle kávéspecialitást is készítenek a vendégeknek, presszó kávé, hosszú kávé, olasz kávé, Americano, Latte Macchiato, Melange változatokat. Tizenkétféle forró csokoládé és tízféle forró teakülönlegességből választhatunk. A kávézó munkatársai készségesen segítenek a vendégeknek a megfelelő ital kiválasztásában, vagy akár tanácsot is adnak. A kávé mellé több mint 50-féle, mindig friss cukrászsüteményt kóstolhatunk, valamint péksütemények nagy választéka is kapható. Balassagyarmat és környékén egyedülállóan csak az Amigo Kávézóban csapolnak Kozel világos sört, meggysört és a híres szlovák nemzeti italt, a csapolt Kofola-t. 

A kávézóban nemcsak a kávék és sütemények vannak a fókuszban, mert ha éppen a főétkezésen gondolkodunk, akkor helyben sütött, különleges fűszerezésű grillcsirke is készül, amit akár elvitelre is kérhetünk. Ha csak gyorsan bekapnánk valamit a nagy rohanásban, akkor sonkás és húskrémes egyedi recept alapján készülő melegszendvicseket is kaphatunk. Rántott húsos és  rántott csirkemelles szendvicsek mellett további 5-féle hideg szendvicset is megtalál a kedves vásárló. A családi vállalkozás megrendeléseket is felvesz pék- és cukrászsüteményekre, amelyek akár rendezvényekre, születésnapokra, névnapokra, ballagásokra, lakodalmakra is készülhetnek. 50-féle torta és egyedi formatorták is kaphatók. Nyitvatartás a hét minden napján: 6-19 óráig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!