Sorozatos látogatások

2024.03.04. 13:56

Mire készülhetnek Sorosék a Fehér Házban?

MW

Forrás: Alexander Soros/Facebook

Alex Soros, a globalista milliárdos Soros György fia november végén több találkozón is részt vett a Fehér Házban, néhány nappal azelőtt, hogy Soros György 350 ezer dollárral támogatta Joe Biden elnök újraválasztását – derül ki a The National Pulse által feltárt kampányfinanszírozási adatokból

A Fehér Ház látogatási naplója szerint 

Alex Soros november 22-én találkozott Jake Sullivan nemzetbiztonsági tanácsadóval,

egy nappal korábban pedig Rachel Chiuval, a Fehér Ház politikai stratégiai irodájának munkatársával és Amos Hochstein energetikai tanácsadóval – szúrta ki a Mandiner.

Soros a milliárdos apja által alapított Nyílt Társadalom Alapítványok elnökeként tevékenykedik. A Világgazdasági Fórum 2018-ban a Fiatal Globális Vezetők közé választotta.

A Nyílt Társadalom Alapítványok jelentős politikai befolyással rendelkeznek a Biden-kormányban. Legutóbb a Soros-féle politikai hálózat a gázai tűzszünetet szorgalmazta azzal vádolva Izraelt, hogy állítólagos háborús bűnöket követett el a Hamász október 7-i terrortámadására válaszul.

A feljegyzések szerint Alex Soros 25 alkalommal látogatott el a Biden-féle Fehér Házba. A Nyílt Társadalom Alapítványok különleges tanácsadója, Yasin Yaqubie kísérte el a Jake Sullivannel való találkozója során, és Michael Vachon – Soros György régi segítője – a Rachel Chiuval való találkozója során.

A teljes cikket a Mandineren olvashatja el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában