Közös fellépés

2024.02.01. 17:41

Szánthó Miklós: az országot érő európai uniós támadások egyik megoldása lehet az áprilisi CPAC Hungary

Az Alapjogokért Központ főigazgatója szerint, amit az Európai Unió és Brüsszel tesz Magyarországgal, az nyilvánvalóan zsarolás, ami tisztán politikai és ideológiai okokon alapul.

MW

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ fõigazgatója beszédet mond Europa Nostra, Italian-Hungarian think-tank Dialogue elnevezésû rendezvényen az Alapjogokért Központban 2023. október 16-án

Forrás: MTI

Fotó: Soós Lajos

Idén az a tervünk, hogy akcióba lépünk, hogy woke-irtók legyünk, és még az európai parlamenti választások előtt lecsapoljuk a mocsarat Brüsszelben, és remélhetőleg Washingtonban is, mert reméljük, hogy egy új vezető a Fehér Házban, valószínűleg Donald Trump, képes lesz újra stabilitást és békét hozni a nyugati civilizációba – mondta Szánthó Miklós Amerika legnézettebb csatornájának híradójában az OANN-en. 

Az Alapjogokért Központ főigazgatója kiemelte, hogy az országot érő európai uniós támadások egyik megoldása lehet az áprilisi CPAC Hungary, ahol az amerikai és európai konzervatív erőkkel közösen tudunk fellépni.

Szánthó az interjúban aláhúzta, hogy amit az Európai Unió és Brüsszel tesz Magyarországgal, az nyilvánvalóan zsarolás, ami tisztán politikai és ideológiai okokon alapul. Kifejtette, ennek oka, hogy Magyarország elutasítja a migrációt és az LMBTQ-propagandát, végtelen háborúzás helyett a békét és a tűzszünetet támogatjuk.

Nagyjából ugyanezt mondják a republikánusok is a költségvetési adminisztráció terveire, mert ezekkel a politikai álláspontokkal zsarolnak minket

– tette hozzá. A főigazgató a beszélgetésben kitért arra is, hogy miért nincsenek Pro-Hamas tüntetések Magyarország utcáin vagy miért nincs Izrael-ellenes magatartás hazánkban, illetve arról, hogy nálunk miért nincs tömeges illegális migráció:

A baloldali nyomás ellenére a jobboldali magyar kormány, amikor kellett, lezárta az ország határait, és úgy döntött, hogy Magyarország maradjon a magyaroké

– emelte ki Szánthó Miklós.

A teljes cikket a Magyar Nemzeten olvashatja el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában