Erős szorítás

2023.03.06. 19:27

Mémmé vált a pillanat: így ölelgette Gyurcsány a frissen beiktatott képviselőnőt

Ma tette le esküjét a parlamentben az offshore-botrányáról hírhedtté vált Ráczné Földi Judit. A DK új képviselőjének a párt elnöke, Gyurcsány Ferenc sajátosan gratulált, szorító öleléséből pedig pár óra alatt mém lett.

Forrás: Kocsis Máté/Facebook

Beiktatták az Országgyűlés tagjai közé a DK-s Ráczné Földi Juditot, akit az elhunyt Kordás László helyére jelölt Gyurcsány Ferenc pártja. Bár a képviselőnő offshore-botránya még néhány ellenzéki pártnál is kivágta a biztosítékot, a DK-t ez láthatólag nem zavarta abban, hogy őt jelöljék a megüresedett posztra. 

A mai esemény legmeglepőbb pillanata azonban Ráczné eskütétele után következett: Gyurcsány Ferenc ugyanis a fotók tanúsága szerint kissé sajátos ölelésben részesítette párttársát. A momentumra Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője hívta fel a figyelmet, aki fotója mellé azt írta: 

Mi is üdvözöljük Ráczné Földi Juditot a Parlamentben!

Az interneten hamar mémmé vált Gyurcsány Ferenc igen szorosra sikerült ölelése, a Konverzió nevű Facebook-oldalnak például ez jutott eszébe a pillanatról:

Gyurcsány ölelése egy másik fotó szerint még a sokat látott DK-s Vadai Ágnest is csodálkozásra késztette:

A fideszes Budai Gyula Vadai meglepődését látva hozzáfűzte: szerinte

kicsit erotikusra sikerült Ferenc üdvözlése!

Deák Dániel videójában pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy Gyurcsány meleg üdvözlése Orbán Viktor miniszterelnököt is mosolygásra késztette:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában