Szécsény

2017.11.24. 07:04

Lézeres kezelésre alkalmas berendezéssel gazdagodtak

A városban és térségében több mint húszezer ember számára biztosítja a magas színvonalú egészségügyi szakmai ellátást a Szécsény és Térsége Egészségügyi Centrum. Az intézmény a napokban lézeres kezelésre alkalmas berendezéssel gazdagodott.

Sz. F.

Az igazgató főorvos, dr. Barrak Ahmad elmondta: munkáját hivatásának és életformájának tekinti. Hitvallása, hogy a betegek érezzék, az intézmény értük van és jó szakemberek segítik a gyógyulásukat.

Vezetői munkájának fontos része az intézmény menedzselése. Az indulás évében, 2011-ben harmincöt dolgozó volt, ma hetvenhárman vannak. Az átadás óta fokozatosan bővül a szakellátás, ultrahang és érsebészeti vizsgálattal gazdagodott az intézmény, van gyermek neurológus szakrendezésük is.

 

Lézeres kezelés a szécsényi intézményben Fotók: Torjay Attila

 

A főorvos elmondta, hogy már lézeres kezelésre is lehetőség nyílik, naponta fogadják a pácienseket. Azt is sikerült elérnie, hogy a Szécsényen áthaladó autóbuszjáratok megállnak az intézmény előtt, így a betegeknek nem kell a rendelőintézet és a pályaudvar között gyalogolniuk.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában