Labdarúgás

2024.03.21. 12:15

Kerkez klubjától igazol a Liverpool, aki a nyártól Szoboszlai sorsát is befolyásolja

Richard Hughest nevezték ki a Szoboszlai Dominikot foglalkoztató Liverpool sportigazgatójának. A szakember első feladata a szezon végén távozó vezetőedző, Jürgen Klopp utódjának a megtalálása lesz. További hír a Liverpoolról és Szoboszlai Dominikről: a magyar válogatott játékosáról egy érdekes videó került fel az internetre, amely arról árulkodik, hogy Szoboszlai a nehéz pillanatokban is uralja az érzéseit.

MW

Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa

Forrás: MTI

Fotó: Peter Powell

Jürgen Klopp januárban jelentette be, hogy kilenc év után a nyáron távozik a Liverpooltól, mert pihenésre van szüksége. Vele együtt Jörg Schmadtke is elhagyja a klubot, tehát a Liverpoolnak új vezérigazgatót is szerződtetnie kell, és már meg is van, ki lesz Schmadtke utódja. 

Liverpool-Atalanta az El-ben 

A Mersey-parti együttes szerdán jelentette be, hogy nyártól Richard Hughest, a szintén magyar válogatott csapata, a Bournemouth eddigi technikai igazgatóját szerződtette sportigazgatónak – derült ki a Metropol oldaláról. A szintén ex-bournemouthi Michael Edwards lesz a labdarúgásért felelős vezérigazgató a klubot tulajdonló amerikai Fenway Sports Groupnál.

A június 1-i váltás előtt azonban még rengeteg kihívás előtt áll Jürgen Klopp csapata. A Liverpool februárban megnyerte a Ligakupát, a bajnokságban pedig a 28. forduló után a második helyen áll, és mindössze a rosszabb gólkülönbsége miatt előzi meg az Arsenalt. 

Az angol csapat az Európa-ligában bejutott a negyeddöntőbe, ahol az olasz Atalanta lesz az ellenfele.

Fájó pont lehet az idény végén leköszönő Kloppnak, hogy a Liverpool a hosszabbításban, annak is az utolsó pillanatában vesztette el a négy közé jutásért zajló mérkőzést 4-3-ra az FA-kupában a Manchester United ellen. 

Szoboszlai csak nevetett

A lefújás után az internetre felkerült egy videó, amelyen egy MU-drukker a liverpooliakat provokálja, köztük Szoboszlai Dominikot is. A lefújást követően az egyik hazai szurkoló a telefonjára vette fel, ahogy üvöltve szidja és provokálja a Liverpool futballistáit. Mohamed Szalah után Szoboszlai Dominik is feltűnt a videóban, aki zseniálisan reagált a hergelésre: kinevette az illetőt. 

A jelenetet ide kattintva tekinthetik meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában