Manchester united

2018.03.01. 16:05

Young és Blind is hosszabbított

Egy évvel, 2019 nyaráig meghosszabbította Daley Blind és Ashley Young szerződését a Manchester United labdarúgóklub.

Manchester City's English midfielder Raheem Sterling (L) tries to shield the ball from Manchester United's English midfielder Ashley Young (R) during the English Premier League football match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford in Manchester, north west England, on December 10, 2017. / AFP PHOTO / Oli SCARFF / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Oli Scarff

A Manchester Evening News információja szerint az egyesület érvényesítette az újabb egy évre szóló opcióját, így a két játékos – akiknek a szezon végén lejárt volna a szerződésük – az MU keretében marad.

A 27 éves Blind 2014-ben igazolt az angolokhoz, de jelenleg nem számít alapembernek José Mourinho vezetőedzőnél. A holland hátvéd az idényben mindössze öt bajnoki találkozón szerepelt, a Bajnokok Ligájában viszont a hat csoportmérkőzésen végig pályán lehetett.

A 32 éves Young 2011 óta a Manchester United játékosa, a szélső védő a szezonban 26 tétmeccsen kétszer volt eredményes.

A közelmúltban Ander Herrera, Luke Shaw és Juan Mata hosszabbította meg egy évvel a szezon végén lejáró szerződését a manchesteri klubbal. A jelenlegi keretből így már csak Zlatan Ibrahimovic, Marouane Fellaini és Michael Carrick szerződése jár le június 30-án. Utóbbiról azonban már biztosan tudni, hogy 36 évesen visszavonul, és a szakmai stáb tagja lesz.

Borítókép: Ashley Young (j) és Raheem Sterling csatája a labdáért.

AFP PHOTO / Oli Scarff

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában