Bulvár-celeb

2024.01.27. 06:30

Látta már Tóth Gabi hasonmását? Ne hagyja ki!

Mindenkinek van valahol a világban egy "ikertestvére" - az énekesnőnek is.

MW

Forrás: Szabad föld

Fotó: Kállai Márton

A külföldi hírességek között is találkoztunk már olyan hasonlósággal, amikor szinte nem tudtunk különbséget tenni a két személy között, de hazánk ismert emberei között is vannak, akik megszólalásig hasonlítanak egy-egy világsztárra.

Tóth Gabi és Meryem Üzerli

Tóth Gabinak akár az eltitkolt ikertestvére is lehetne a török színésznő, Meryem Üzerli. A két híresség ugyanis szinte megszólalásig hasonlít egymásra, azaz Gabi simán eljátszhatta volna Hürrem karakterét a Szulejmán című sorozatban.

Wolf Kati és Celine Dion

Mindketten elismert énekesnők, de nem csak ebben hasonlítanak. Celine Dionnak akár a testvére is lehetne Wolf Kati. Egyébként a Sztárban Sztár műsorában Kati el is énekelte Celine örök slágerét, a My heart will go on-t.

Megyeri Balázs és Jason Momoa

Megyeri Balázst a magyar Jason Momoaként is emlegetik, nem véletlenül… Olyannyira hasonlítanak, hogy Balázs még a színész dublőre is volt.

Momoa egy jópofa, bohém és szerethető vadember, a nők is talán ezért vonzódnak hozzá ennyire. Mo­moa maga a vagány szabadság. Igazi rock and roll figura, akinek akkor is lobog a haja, ha szélcsend van. Előfordult, hogy már reggel nyolckor ír sört ivott, de egyébként rendkívül aranyos ember, már az első találkozásunkkor ölelgetett, illetve amikor mentem az öltöző felé, meg is ölelt, és rám mutatott, hogy én vagyok az »ikertesója«

— mesélte korábban Balázs.

További meglepő hasonlóságokról olvashat a Ripost cikkében. 


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!