Bulvár-celeb

2023.02.23. 06:30

Feloldozásra várva: Henger Éva lelkét folyamatosan gyötri két idős ember halála

A volt felnőttfilmes már szeretne fellélegezni, de egyelőre még nincs meg a borzasztó baleset felelőse.

Forrás: AFP

Henger Éva ugyanis nem tudhatja, hogy mi vár rá. Tavaly tavasszal Dombóvár közelében autózott a férjével, amikor összeütköztek egy másik gépjárművel. A balesetben egy idős pár életét vesztette.

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Bors fejleményekkel kapcsolatos megkeresésére szűkszavú válaszlevéllel reagált, amelyben közölték,  hogy a nyomozás még folyamatban van, ezért egyelőre nem áll módjukban egyéb információt közölni.

Az idős párt gyászoló család tehát még mindig nem tudhatja, hogy terhel-e valakit felelősség a szerettük haláláért, vagy csupán egy valóban véletlen balesetről van szó, amelyben a volt pornószínésznő és férje, Massimiliano is megsérült. Éva egy darabig még a hazaengedése után is kerekesszékben ülve élte mindennapjait. 

Forrás: Police.hu

Azóta fizikailag csaknem teljesen felépült, de a lelki traumát még nem sikerült kihevernie. Hogy mit nyilatkozott a baleset után Henger Éva testvére, és most hogyan reagáltak a megkeresésre, a Ripost cikkéből kiderül.  



 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!