Bulvár-celeb

2021.08.31. 06:15

Megdöbbentő intim titkokról rántotta le a leplet Kennedy egykori szeretője

Meglepő dolgokat állít John Fitzgerald Kennedyről egy 83 éves nagymama, aki elárulta, hogy négy évig volt az egykori amerikai elnök szeretője.

(FILES) File photo dated November 22, 1963 courtesy the John F. Kennedy Presidential Library and Museum, Boston, shows President John F. Kennedy and Jacqueline Kennedy arriving at Love Field in Dallas, Texas. AFP HAND OUT Cecil Stoughton-White House Photographs/John F. Kennedy Presidential Library and Museum-Hand Out == RESTRICTED TO EDITORIAL USE / MANDATORY CREDIT: "AFP HAND OUT Cecil Stoughton-WHITE HOUSE PHOTOGRAPHS/JOHN F. KENNEDY PRESIDENTIAL LIBRARY AND MUSEUM" / RESTRICTED TO SUBSCRIPTION USES / NO A LA CARTE SALES / DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS== (Photo by CECIL STOUGHTON-WH PHOTOGRAPHS / JFK Presidential Library / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

John F. Kennedy és Diana de Vegh titkos románca 1958-ban kezdődött, amikor a politikus még csak szenátor volt, viszont már öt éve házasságban élt Jackie-vel. Egy bostoni bálteremben pillantották meg egymást először, amikor a szenátori újraválasztási kampányát folytatta Kennedy, aki annyira határozott volt, hogy még a 21 éves lány partnerét is minden gond nélkül elzavarta – írja a life.hu.

„Kennedy azt mondta a barátomnak: átadnád a helyed, hogy egy megfáradt öregember leülhessen egy csinos lány mellé?”

- mesélte Diana a New York Postnak.

„Amíg nem találkoztunk, boldogtalannak éreztem magam, de ő egy igazi sztár volt, aki magára vonzotta a tekinteteket. A beszédeire mindenki figyelt, szinte borzongató érzés volt a közelében lenni, olyan kisugárzása volt. Bevallom, ez nagyon imponált nekem. Az asztalnál beszélgettünk, utána meghívott a következő kampányeseményeire is. Így kezdődött a négy évig tartó kapcsolatunk” – árulta el Diana.

Az egyetemista lány ezután már képtelen volt szabadulni a poltikustól, aki sofőrrel magával vitette a kampánykörútja minden állomására fiatal szeretőjét.

„Kezdetben szinte fel sem fogtam, mi történik. Nyilvánosan nem mutatkoztunk együtt, de általa mégis sztárnak éreztem magam. Fiatal voltam, nem is gondolkodtam, mi történik velem, később persze rájöttem, hogy így hálózott be” – folytatta Diana, aki majdnem hatalmas bajba keveredett, hiszen a Harvard Egyetem dékánja, Mac Bundy tudomást szerzett a kapcsolatukról, de végül nem került ki a nyilvánosság elé a kapcsolatuk.

„Bostonban volt Kennedy lakása, ott nagyon sok időt töltöttünk együtt, sőt az ő lakásukon is voltunk, amikor a felesége, Jackie elutazott valahová. Nem tagadom, szerelmes voltam belé.

Ma már látom, olyan csapdába estem, mint sok fiatal lány, aki találkozik egy befolyásos, szexragadozó férfival. Magába bolondít, és amíg szexelsz vele, a tenyerén hordoz, de ha megtagadod ezt, akkor eldob, sőt még bajod is lehet”

- tette hozzá Diana, aki később a Fehér Ház Nemzetbiztonsági Tanácsában kapott állást a románcnak köszönhetően.

„Nagyon hasonló eset az enyém azon lányokéhoz, akiket a szexhálózatot működtető Harvey Weinstein hálózott be. A fiatal, naiv lányok könnyen lesznek áldozatok, mert azt hiszik, szerelmesek” – zárta le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!