Bulvár-celeb

2021.07.31. 05:50

Gyomorégéssel ment kórházba, de kiderült, hogy 5 hónapja van hátra

Paul Walker gyomorpanaszok miatt fordult orvoshoz, ám kiderült, hogy rákja van, és most az orvosok 5-12 hónapot jósolnak még neki.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

Az észak-írországi Antrim megyéből származó Paul Walkernek gyomorrákja van. A 37 éves férfi elmondta, hogy azért fordult orvoshoz, mert fájt a gyomra. Arra azonban álmában sem gondolt volna, hogy gyomorrákot diagnosztizálnak nála.

A vizsgálatokat követően kiderült, hogy epekövei és kettes típusú cukorbetegsége van, néhány héttel később azonban, egy CT-vizsgálatot követően az orvosok közölték vele, hogy az állapota sokkal rosszabb, mint ahogyan eredetileg gondolták – írja a Mirror nyomán a life.hu

Nemsokára közölni fogják, hogy milyen kezelést fog kapni, azonban ő is tudja, hogy a kezelés nem megmenti, csupán valamivel meghosszabbítja az életét.

Paul négy gyermek szerető édesapja, és nagyon aggódik amiatt, hogy a kisebbek hogyan fognak megbirkózni a a halálát követő gyásszal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!