Jegyzet

2019.06.13. 10:20

Teljesebb a kép

A Nógrád Megyei Hírlap megnyitotta nyugat-nógrádi szerkesztőségét és ügyfélszolgálati irodáját Balassagyarmaton.

Varga Ottó

Forrás: NMH

Fotó: Torjay Attila

Mostantól ide is bárki bejöhet, elmondhatja, miről szeretne olvasni, feladhatja a hirdetését, és persze előfizetheti az újságot. Eddig ez egy hír, hasonló, mint a lapban sok másik. A Nógrádban élők számára azonban reméljük egy fontos hír, számunkra, a lap munkatársai számára viszont egy kiemelkedően fontos hír. Nekünk azért kiemelkedő ez az esemény, mert számunkra a Nógrád Megyei Hírlap több mint egy előállítandó termék, több mint egy munkahely. Az életünk (nem kicsi) része. És ha elkészül egy ilyen beruházás, tudjuk, hogy ezzel még jobbak lehetünk, és azt is jó érzéssel állapíthatjuk meg, hogy igen, mi hosszú távon gondolkodunk.

A Nógrádban élők számára pedig azért fontos ez a hír, mert – bár bízunk benne, hogy ez a törekvésünk eddig is látszott – sokkal több információ jelenik meg a megye nyugati feléről, mint eddig, miközben a megye többi részéről sem lesz majd kevesebb. Ezáltal pedig még az eddigieknél is jóval teljesebb képet kaphatnak mindennap a megyéről, a megye napilapjában. De fontos azért is, mert a megyei öntudatunknak, identitásunknak „nógrádiságunknak” a megyei napilap éppúgy része, mint a múltunk, a hagyományaink, a jellegzetességeink, a tót atyafiságunk és a jó palócságunk, vagy az Ipoly, esetleg a Zabari hidegrekord. És nem csak azért, mert hetven éve van már, nem csak azért, mert nincs még egy sajtótermék a megyében, amelyikből ilyen részletességgel megkaphatjuk a minket legközelebbről érintő híreket, a gyászjelentésekkel és a gázszünettel együtt, hanem azért, mert ebből is csak egy van, nincs másik, és ez is a miénk, nógrádiaké. És ha már ez az egy van, akkor az igenis legyen minél jobb, minél érdekesebb, megyeibb.

A mostani fejlesztés célja, nem tagadjuk, az, hogy megtartsuk eddigi olvasóinkat és minél több új olvasóval szerettessük meg a lapot. Tudjuk jól, ahhoz, hogy még több olvasónk legyen, kellenek a friss, naprakész, korrekt, megyei, kistérségi, kisvárosi, települési hírek, érdekes olvasmányok, fontos, hasznosítható, másol nem hozzáférhető információk. Mi ez alkalommal is azt ígérjük, hogy ez utóbbiakat megírjuk, kinyomtatjuk, és házhoz visszük. Reméljük, hogy Önök pedig ezt méltányolják majd azzal, hogy elolvassák. Nekünk ez a legnagyobb elismerés. Ha így lesz, tényleg sokáig együtt maradunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában