Játszótér a cél

2018.12.05. 12:48

Jótékonysági céllal báloztak Pásztón

Idén is megtartotta a már hagyománynak számító jótékonysági bálját a Zsigmond Király Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola.

T.-N. O.

A rendezvényen a diákok is felléptek

Forrás: Nógrád Megyei Hírlap

Fotó: Ladóczki Balázs

A rendezvény történetében még sosem volt ennyi érdeklődő, mint legutóbb.

A rendezvényen a diákok is felléptek
Fotó: Ladóczki Balázs / Nógrád Megyei Hírlap

– A támogatások által sok olyan álmot tudtunk megvalósítani, amelyekre egyébként nem lett volna lehetőségünk – mondta Szántó Marianna, az intézmény igazgatója. Hozzátette: az elmúlt évek során a segítségnek köszönhetően egyebek mellett megújultak a közösségi terek és az osztálytermek egy része, játszóudvar létesült a legkisebbek számára, kamerarendszert alakítottak ki az alsó tagozat épületében, valamint az önkormányzat és a Magyar Kézilabda Szövetség támogatásával a tornaterem és a főépület vizesblokkja újult meg. Az iskola vezetője kitért arra is, hogy a támogatások által szeretnék tovább folytatni az intézmény eszközeinek és készleteinek a fejlesztését.

A bál bevételéből pedig az alsósok számára játszóteret hoznak létre. A rendezvényen a nyolcadik osztályos tanulók műsorai mellett, a szülők is színpadra léptek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!