Adományok

2018.10.06. 18:23

Jó ügyért dübörögtek a motorok Tolmácson

A szátoki gyermekotthon lakóinak gyűjtöttek adományokat a motorosok, ezzel szeretnének segíteni a kis lakók kirándulásait is biztosító mikrobusz meg­vásárlásában.

Sziládi Krisztina

Látványos felvonulásnak lehettek szemtanúi az érdeklődők

Kezdetben volt a hely: a tolmácsi Felső Kocsma hatalmas kőfallal körülvett, különleges hangulatú udvara. Adott volt a baráti társaság, a zenét és a motorozást kedvelő, egymásra és másokra is odafigyelő emberek közössége. És megszületett az ötlet: szeptember végén egy egész napos programsorozat, az I. Tolmácsi Rockfesztivál, élménymotorozással, gyorsulási és lassúsági versenyekkel, street fighter show-val, mindez természetesen jó zenekarok fellépésével fűszerezve, és végül, de nem utolsósorban, adománygyűjtés a szátoki Százszorszép gyermekotthon javára.

Látványos felvonulásnak lehettek szemtanúi az érdeklődők

Egy kis településen létrejött civil kezdeményezés, amelynek fő mozgatórugója a zene. Segítségével olyan erőket tudunk mozgósítani, amelyek másképp csak szunnyadnának bennünk, és a hallgatása okozta örömön túl nagyszerű célokat érhetünk el vele.

Majer Attila, a rendezvény fő szervezője számolt be lapunknak az I. Tolmácsi Rockfesztiválról:

– Három zenekart sikerült megnyernünk az ügynek, az El Coyote, a Crazy Granat és a Kitti Live lépnek fel a mai napon. Nagyon köszönjük minden támogatónknak a segítséget: a tolmácsi önkormányzat, környékbeli vállalkozók, ismerősök azonnal felsorakoztak a kezdeményezés mögé, ki anyagiakkal, ki egyéb módon támogatva a megmozdulást. A rendezvény ingyenes, viszont hangsúlyoztuk, hogy egész nap gyűjtést folytatunk, a gyermekotthont szeretnénk hozzásegíteni egy mikrobusz megvásárlásához, a kis lakók kirándulásait, kimozdulásait segítve ezzel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!