értékes zsákmány

2019.07.09. 09:27

Negyedmillió forint értékben lopott Gyarmaton egy 52 éves nő

A balassagyarmati rendőrök beazonosították és elfogták a több bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 52 éves nőt.

Fotó: police.hu

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság több rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 52 éves bogádmindszenti lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított június 3-án 17 óra 30 perc körül Balassagyarmaton a kertben tartózkodó sértett családi házának nyitott ajtaján át bement, majd az ingatlant átkutatta és onnan két pár arany fülbevalót és három aranygyűrűt tulajdonított el.

Fotó: police.hu

A nyomozás adatai alapján a nő megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy 2018. december vége és január 19. közötti időszakban további három balassagyarmati ingatlanba ment be hasonló módszerrel, majd onnan pénztárcát és női válltáskát, okiratokat és készpénzt lopott el.

A bogádmindszenti lakos cselekményével a sértetteknek összesen 280.000 forint kárt okozott.

A balassagyarmati rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki a nőt, aki a bűncselekmények elkövetését elismerte. A hatóság tagjai a gyanúsítottat őrizetbe vették.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!